top of page

Bereik wat je droomt

SwartGym 

SwartGym biedt een andere kijk op gezondheid en performance. Als we het hebben over een andere kijk, bedoelen we dat niets geïsoleerd is en dat alles met elkaar verbonden is. Je lichaam, je geest en je ziel zijn allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden, wat betekent dat je niet aan één aspect van je leven kunt werken zonder rekening te houden met de rest - en dat is waar wij om de hoek komen kijken.

17923783243791889.jpg

Multidisciplinair team

Wij brengen deskundigen uit verschillende vakgebieden samen om jou te helpen je doelen te bereiken, wat die ook mogen zijn. Wij geloven in de mens in zijn/haar totaliteit. Het ene kan niet zonder het andere.

 

Ons multidisciplinaire team bestaat uit een voedingsdeskundige, kinesioloog, yoga-instructeur, leefstijlcoaches, personal trainers en sport/ontspannings massage die je advies kunnen geven op basis van hun eigen expertise en ervaring.

Heb jij een andere kijk nodig?

SwartGym helpt mensen met het verminderen van structurele lichamelijke en mentale spanningsklachten.

Wij helpen sport clubs als bijvoorbeeld FC Dordrecht om de biologische, psychologische en sociale aspecten te versterken en in balans te brengen. 

Wij helpen mensen die graag willen afvallen maar die vastlopen en een andere kijk nodig hebben. Afvallen is namelijk meer dan aan je voeding denken en meer bewegen. 

Wij helpen mensen met darmklachten, ADHD, angst, leerproblemen, hormoon disbalans, vermoeidheid, blessures en laten zien en ervaren dat de oorzaak vaak dieper ligt dan de oppervlakte (het label). Hierdoor verdwijnen niet alleen de klachten maar groei je ook als persoon door de inzichten die je krijgt. 

Wij helpen mensen weten en voelen dat er meer in zichzelf zit dan ze er zelf uit kunnen halen die graag persoonlijk willen groeien in hun carrière en privé-leven. 

Wij helpen bedrijven en medewerkers door snel en effectief te laten zien waar de blokkades zitten en daarop een effectief plan te maken zodat je productiever, gelukkiger en gezonder wordt. 

bottom of page