Afvallen door een andere kijk

Hoe werkt het?

Stap 1 : Constatering 

Eerst gaan we kijken hoe het komt dat het je niet lukt om af te vallen. 

Voorbeeld : Een onderneemster wil graag afvallen maar het lukt maar niet. Ze heeft al verschillende diëtiste gehad en proberen met sporten om af te vallen. Uit de spiertesten bleek dat ze vitamine C niet goed op kon nemen. Vitamine C is essentieel om te kunnen afvallen. Als je vitamines niet goed kunt opnemen in je lichaam heeft het weinig zin om extra vitamine C bij te slikken door middel van supplementen. Veel mensen gaan hier de mist in. Zo simpel is het helaas niet!

  • Verstoringen aan het fysieke lichaam

  • Verstoringen op het gebied van stofwisseling, hormonen, vitamine en mineralen, voedingsstoffen. 

  • Verstoringen op mentaal, emotioneel vlak.

  • Verstoringen in de energie, lichaamselectriciteit.

Vanaf 280 euro per maand 
Minimaal 3 maanden

 

Stap 2 : Plan

Vervolgens wordt de meest effectieve weg naar herstel gekozen en een behandelplan opgesteld. In het voorbeeld gaan we kijken wat je lichaam nodig heeft om vitamine C weer op te kunnen nemen. Daarnaast wordt een beweeg en voedingsplan op maat gemaakt. Samen met je personal trainer leer je verantwoord en effectief te trainen in de privégym. Daarnaast wordt er een effectief beweegprogramma gemaakt voor thuis en gericht voedingsadvies gegeven worden. 

Stap 3 : Actie

Vervolgens gaan we het zelfherstellend vermogen activeren van het lichaam door middel van technieken uit de kinesiologie om lichaam en geest weer in balans te brengen. Samen met je personal trainer leer je verantwoord en effectief te trainen in de privégym en word je voortgang bijgehouden.

Ervaringen
Bernard

Een jaar geleden had ik een gesprek met Sidney. Ik was 70 jaar jong, droeg iets te veel gewicht, wilde niet in een groep sporten maar toch iets blijven doen en wist niet wat een personal trainer was, laat staan een kinesioloog. Het gesprek blijkt goed verlopen te zijn want een jaar later, ben ik 20 kilo's afgevallen, ga ik fluitend naar mijn wekelijkse trainingsuurtje, doe dagelijks trouw de opgedragen oefeningen, heb eindelijk zicht over een de hoe's en waarom's in mijn leven en heb een speelse discipline opgebouwd. Ik heb bereikt wat ik niet meer mogelijk achtte. Dit allemaal mede dankzij de kunde, het geduld, de optimisme, de humor en nogmaals de kunde van Sidney.

Oh ja, ik ben degene die de wedstrijd speelt maar voel me nooit alleen. En het scheelt een slok op een borrel ( bij wijze van spreken dan want ik mag niet meer drinken van Sidney).

Schermafbeelding 2021-10-20 om 21.20.00.png