Afvallen door een andere kijk
87E1EE76-40CA-4BA1-846A-2553900D0A4F.png
12 weken programma door middel van een unieke integrale aanpak.

Dat is het geheim van ons succes.

Is dit programma voor jou?

Ben jij er klaar mee om geen resultaten te zien terwijl je zo hard je best doet met afvallen. Kom je er niet uit met alleen sporten en op je voeding letten?  Afvallen is meer dan alleen bewegen en eten. Zo zien wij het, hier komen we snel achter de oorzaak waarom het nog niet gelukt is om af te vallen.

Dit is voor mensen die verder willen kijken dan alleen sporten en letten op je voeding en open staan voor een andere manier van kijken. 

Een goede klik is belangrijk voor het traject wat vertrouwen zal scheppen. Dit vormt de basis voor succes. Wij kijken door middel van kinesiologie wat de oorzaak is dat je niet afvalt. Dit kan een onbalans in hormonen, neurotransmitters, vitamine en minerale, emoties of je omgeving zijn. Hier wordt vervolgens ook aan gewerkt en zul je in de eerste vier weken al resultaat merken. 

Leon enthoven_edited.jpg
Schermafbeelding 2021-10-20 om 21.20_edited.jpg

Hoe werkt het 12 weken programma?

Stap 1: Probleem analyse

Eerst gaan we kijken door middel van kinesiolgie waarom het niet lukt om af te vallen. 

Voorbeeld : Een ondernemer wil graag afvallen maar het lukt maar niet. Ze heeft al verschillende diëtiste gehad en proberen met sporten om af te vallen. Uit de spiertesten bleek dat ze vitamine C niet goed op kon nemen. Vitamine C is essentieel om te kunnen afvallen. Als je vitamines niet goed kunt opnemen in je lichaam heeft het weinig zin om extra vitamine C bij te slikken door middel van supplementen. Veel mensen gaan hier de mist in. Zo simpel is het helaas niet!

Kijken waar de blokkade zich bevindt is essentieel. Dit kan zijn:

  • Verstoringen aan het fysieke lichaam

  • Verstoringen op het gebied van stofwisseling, hormonen, vitamine en mineralen, voedingsstoffen. 

  • Verstoringen op mentaal, emotioneel vlak.

  • Verstoringen in de energie, lichaamselectriciteit.

 

Stap 2 : herstelplan

Vervolgens wordt de meest effectieve weg naar herstel gekozen en een herstelplan opgesteld. In het voorbeeld gaan we kijken wat je lichaam nodig heeft om vitamine C weer op te kunnen nemen. Daarnaast wordt een beweeg en voedingsplan op maat gemaakt. Samen met je personal trainer leer je verantwoord en effectief te trainen in de privégym. Daarnaast wordt er een effectief beweegprogramma gemaakt voor thuis en gericht voedingsadvies gegeven worden. 

Stap 3 : Actie 
Vervolgens gaan we het zelfherstellend vermogen activeren van het lichaam door middel van technieken uit de kinesiologie om lichaam en geest weer in balans te brengen. Samen met je personal trainer leer je verantwoord en effectief te trainen in de privégym en word je voortgang bijgehouden.

Een maand try-out voor 95 euro
  • Proef de sfeer bij SwartGym

  • Kinesiologie sessie

  • Voedingsplan op maat

  • Trainingsplan op maat