top of page

Re-integreren 

Wij helpen door middel van een unieke integrale aanpak die je gaat helpen om de biologische, psychologische en sociale aspecten van de medewerker beter te begrijpen, in balans te brengen en te versterken.

Ben jij niet je Vitale Zelf? Denk je dat er meer moet zijn en meer in jou zit? Vaak uit zich dat in bijvoorbeeld stress en fysieke klachten. De oorzaak ligt meestal dieper dan de oppervlakte. Goed nieuws! Je vitaliteit is positief te beïnvloeden door ons unieke programma. Wij begeleiden jou op zowel fysiek vlak, waar de symptomen van disbalans zich misschien als eerste manifesteren (voeding, beweging, ontspanning en slaap), alsook op mentaal- en sociaal-emotioneel vlak en op het gebied van zingeving en pro-activiteit (persoonlijk leiderschap, intrinsieke motivatie). Vandaar het woord 'integraal'. Deze vlakken staan in verbinding en beïnvloeden elkaar.
 

17923783243791889.jpg
18256518508059897.jpg

Kinesiologie - ontdek de kracht van je onbewuste
Om duurzame en diepgaande resultaten te boeken pakken we niet alleen de gevolgen en symptomen aan, maar juist de oorzaken. Samen met jou maken we een effectief vitaliteitsplan. Door middel van kinesiologie gaan we op zoek naar alle puzzelstukjes die ervoor zorgen dat jij je weer vitaal voelt en aan het roer van je leven staat.

 
 

Persoonlijke begeleiding - Haal het beste uit jezelf
Bij SwartGym train je niet alleen om mentaal en fysiek sterker en fitter te worden, maar tijdens de training sta jij te zweten in je privé gym onder persoonlijke begeleiding. Geen reden om je in te houden, geen schaamte en geen afleiding. Bij SwartGym kun je voor 100% focussen op jezelf en je doel. Daarnaast maken we een ondersteunend schema om duurzame verandering te realiseren. Er zijn verschillende vormen waarin wij personal training aanbieden. Kijk hier wat bij jou past. 

Wat kun je verwachten?
  • 12 weken traject

  • Ontdek je meest vitale zelf door onbewuste overactieve overlevingsprogramma's af te sluiten zodat je terug in balans komt.

  • Leer de vijf belangrijkste ritmes van jou lichaam te structureren in jou dag. (Waken - Slapen, Inspannen - Ontspannen, Bewegen - Stilstaan, Inademen - Uitademen).

  • Optimale zelfregulatie door lichaam, brein en geest in balans te brengen. Alleen dan kun je alles uit jezelf halen. 

  • De vier stappen naar emotioneel meesterschap.

  • Van het "Valse Zelf" naar je Vitale Zelf. Je Vitale Zelf is een verbindende kracht in jou die het mogelijk maakt om de diversiteit waaruit je bestaat - verschillende behoeften, verlangens en persoonlijkheidstrekken - met elkaar te verbinden en integreren tot een coherent geheel. 

  • Een plan en begeleiding door middel van personal training en kinesiologie die je gezonder, gelukkiger en productiever maakt.

bottom of page