Bij SwartGym geloven we in een totaal aanpak, het een kan niet zonder het ander. Wij begeleiden en coachen personen die hun vitaliteit en energie meer aandacht willen geven of in een bepaalde mate verloren zijn in alle drukte en de waan van de dag.

Vaak uit zich dat in bijvoorbeeld
stress en fysieke klachten. De oorzaak ligt meestal dieper dan de oppervlakte. Goed nieuws! Je vitaliteit is positief te beïnvloeden door middel van integrale vitaliteitsbegeleiding.Bij onze vitaliteitsbegeleiding begeleiden we je op zowel fysiek vlak, waar de symptomen van disbalans zich misschien als eerste manifesteren (voeding, beweging, ontspanning en slaap), alsook op mentaal- en sociaal-emotioneel vlak en op het gebied van zingeving en pro-activiteit (persoonlijk leiderschap, intrinsieke motivatie). Vandaar het woord 'integraal'. Deze vlakken staan in verbinding en beïnvloeden elkaar.

Om duurzame en diepgaande resultaten te boeken pakken we niet alleen de gevolgen en symptomen aan, maar juist de oorzaken. Samen gaan we door middel van Kinesiologie op zoek naar alle puzzelstukjes die ervoor zorgen dat jij je weer vitaal voelt en aan het roer van je leven staat.