top of page

Word de beste versie van jezelf

Word fysiek sterk en fit

If you want to fly, you have to give up the things that weigh you down - Toni Morrison
7ACEECF7-14A1-4732-9209-31CAD467385C.png

Persoonlijke groei

If you want to fly, you have to give up the things that weigh you down - Toni Morrison

De samenhang tussen lichaam en geest en de directe invloed hiervan op onze prestaties stellen wij bloot door middel van lichaamsgericht coachen en kinesiologie. 

Kinesiologie werkt volgens het principe dat wanneer we op één lijn zitten met onszelf - ons lichaam, onze geest en onze ziel - we op ons krachtigst zijn. Als we niet op één lijn zitten, kan het moeilijk zijn om toegang te krijgen tot ons ware potentieel.

 

Het doel is niet alleen om je te helpen weer op één lijn met jezelf te komen, maar ook om je te helpen ontdekken welke barrières dit verhinderen. Op deze manier kunnen deze sessies worden beschouwd als een reis zowel naar binnen als naar buiten.

Bewustwording

We gaan aan de slag met vier kernvragen:

1. Wat is je doel?

2. Waar zitten de blokkades/obstakels?

3. Wat heb je nodig om je doel te bereiken?

4. Stappenplan naar je doel.

5. Persoonlijke begeleiding 

1.png

Mike

Deze consults waren een openbarende en zeer bijzondere ervaring voor mij. Ik ben geconfronteerd met zaken heel diep van binnen, ergens weggestopt, die mij belemmerde het meeste uit mezelf te halen. Door middel van zijn technieken zijn we achter decennia oude blokkades gekomen waar ik nu bewust mee aan de slag ga en al in korte tijd een enorm verschil hebben gemaakt in mijn leven.

 

Ik voel mij helderder, scherper en krachtiger dan ooit en ik verwacht dat dit nog meer gaat groeien, zowel voor zowel mijn fitness/gezondheidsdoelen maar vooral om écht eens de diepte in te leren hoe ik  de ultieme versie van jezelf kan worden.

Wat is mijn investering ?
85 euro per sessie

Neem contact op voor een gratis proefles personal training en kennismaking.

Anna 

Accountant 

Bij Sidney heb ik kinesiologie sessies afgenomen om mij te helpen net een stapje verder te komen in mijn professionele ontwikkeling: onderliggende barrières onder ogen komen en een plekje te kunnen geven. Ik voel me daarbij heel sterk en ik vind het absoluut iets om vaker te blijven doen. Het is een vorm van zelfreflectie vanuit het onderbewustzijn en die blijkt zoveel wijzer te zijn dan 'het koppie'. Wat fijn om dit met een professional te kunnen onderzoeken die mij hierin op veilige wijze begeleid en een groot gevoel van vertrouwen en empowerment geeft zodat ik de ruimte ervaar om in mijn ontwikkeling ook echt door te kunnen pakken. 

bottom of page