Versterk je immuunsysteem

Ben je vaak ziek? Heb je regelmatig pijntjes of blessures? Ben je vaak moe?
Het is tijd om je immuunsysteem te versterken. 
Hoe gaan we je helpen?

Door middel van een vrijblijvend gesprek kan duidelijk worden of SwartGym de plek is waar je aan de slag wilt om je doel(en) te bereiken. 

Als dit wat voor jou is volgt er een intake gesprek om te bepalen wat je nodig hebt en wordt er met jou een traject samengesteld om jouw doel te bereiken.

Een verzwakt immuunsysteem? Veel verschillende oorzaken kunnen een rol spelen; fysiek, mentaal, emotioneel, elektromagnetisch (straling) of spiritueel. We onderzoeken aan de hand van de spiertest wat de precieze achtergronden van de vermoeidheid zijn en wat er nodig is om het zelfgenezend vermogen te herstellen. 

Vervolgens wordt  een traject samengesteld dmv verschillende disciplines als bijvoorbeeld kinesiologie, personal training, life coaching en diëtetiek.

Deze toppers gingen jou voor!

Werkwijze

Stap 1: Waar zit jou blokkade / onbalans?

Eerst gaan we kijken door middel van kinesiolgie waar de onbalans zit bij jou? Dit is bij iedereen namelijk heel persoonlijk.

 

Voorbeeld : Iemand kwam met veel nek en schouderklachten, had last van duizeligheid en zat tegen een burn-out aan. Hierdoor voelde hij zich vaak niet lekker. Uit de spiertest kwam dat hij stress kreeg van de projecten waarop hij was gezet op zijn werk. Ook is er toen hij 8 jaar was betrokken bij een ernstig auto ongeluk in het water waar hij klem zat. De stress hiervan heeft hij nooit goed kunnen verwerken. Dit is een grote trigger geweest van alle dingen in zijn leven waar hij geen controle over heeft. Dit zorgde voor de onbalans in zijn mentale en fysieke gesteldheid.

 

Kijken waar de blokkade zich bevindt is essentieel. Dit kan zijn:

  • Verstoringen aan het fysieke lichaam 

  • Verstoringen op het gebied van stofwisseling, hormonen, vitamine en mineralen, voedingsstoffen. 

  • Verstoringen op mentaal, emotioneel vlak.

  • Verstoringen in de energie, lichaamselectriciteit.

Werkwijze

Stap 2 : herstelplan

Vervolgens wordt de meest effectieve weg naar herstel gekozen en een herstelplan opgesteld. In het voorbeeld gaan we kijken wat je lichaam nodig heeft de gebeurtenis op 8-jarige leeftijd te verwerken. Daarnaast wordt een beweeg en voedingsplan op maat gemaakt om lichaam en geest te versterken. 

Werkwijze

Stap 3 : Actie 
Vervolgens gaan we de oorzaken herstellen door middel van technieken uit de kinesiologie om lichaam en geest weer in balans te brengen. Samen met verschillende disciplines gaan we je helpen  je levensstijl positief veranderen zodat je blijvend resultaat hebt.

Nu is het tijd voor jou!

Neem contact op en versterk jouw immuunsysteem.