2.png
Ontdek de oorzaak van de klacht en ga sneller naar herstel!
Een unieke integrale aanpak.
Dat is het geheim van ons succes.

Is dit programma voor jou?

Loop jij al langere tijd met klachten en kom je in het reguliere circuit niet verder, maar wil je een natuurlijke oplossing en sta je open voor een holistische kijk? Lees dan verder!
 

Vaak uiten klachten zich in bijvoorbeeld stress en fysieke klachten. De oorzaak ligt meestal dieper dan de oppervlakte. Goed nieuws! Dit is positief te beïnvloeden door een andere kijk naar jouw klacht. 

Sidney Swart helpt o.a. het team van FC Dordrecht om zo snel mogelijk weer top fit op het veld te staan, maar ook mensen met chronische klachten als darmklachten, hormoon klachten, vermoeidheid, leerproblemen etc. Kijk hier voor alle toepassingen.

17923783243791889.jpg
5F31BC9A-97E4-4EA2-A753-C46DFBA488BA.png
4fa528_0d652d5af22a43f9b8c138d14d2b3144~mv2.jpg

Hoe werkt het?

Stap 1: Probleem analyse

Eerst gaan we kijken door middel van kinesiologie wat de oorzaak van de klacht is. 

 

Kijken waar de blokkade zich bevindt is essentieel. Dit kan zijn:

  • Verstoringen aan het fysieke lichaam

  • Verstoringen op het gebied van stofwisseling, hormonen, vitamine en mineralen, voedingsstoffen. 

  • Verstoringen op mentaal, emotioneel vlak.

  • Verstoringen in de energie, lichaamselectriciteit.

 

Voorbeeld : iemand komt met een pijnlijke schouder en vertelt snel blessures te krijgen. De oorzaak lijkt fysiek. In dit geval kwam er uit de spiertesten dat deze client teveel van zichzelf vroeg in het dagelijks leven en daardoor een lage weerstand heeft. Hierdoor is de client vatbaar voor blessures. De oorzaak zit bij deze client niet op het fysieke niveau maar op het emotionele / mentale vlak. 

Stap 2 : herstelplan

Vervolgens wordt de meest effectieve weg naar herstel gekozen en een behandelplan opgesteld. In het voorbeeld gaan we dus ook met het mentale / emotionele stuk aan de slag. Daarnaast werken we aan de schouder door middel van bijvoorbeeld oefeningen te doen. 

Stap 3 : Actie 
Vervolgens gaan we het zelfherstellend vermogen activeren van het lichaam door middel van technieken uit de kinesiologie om lichaam en geest weer in balans en verbinding te brengen. Daarnaast zijn er oefeningen die je eventueel thuis of in de privégym kunt doen. 

Investering 75,- per uur.