C1F259A3-F69E-42B3-AE30-2D3741358221.png
Re-integratie traject
Binnen 3 maanden weer op de werkvloer door middel van een andere kijk naar de gehele mens.
Ontdek meer

Is dit programma voor jou?

In onze hectische maatschappij waarin wij veel van onszelf vragen komt een burn-out steeds vaker voor.  In dit traject zetten we het lichaam door kinesiologie weer in beweging, een beweging die energie geeft en kan leiden tot de benodigde verandering. Naast dat we het immuunsysteem stap voor stap te optimaliseren geven we extra aandacht om te ontdekken waar jij energie van krijgt, wat voedend is voor jouw ziel. Vervolgens gaan we met de spiertest na welke activiteiten in de periode van herstel het lichaam wel of niet kunnen ondersteunen en wat daarin een passende opbouw kan zijn.

Leon enthoven_edited.jpg
Schermafbeelding 2021-10-20 om 21.20_edited.jpg

Hoe werkt het 12 weken programma?

Stap 1: Probleem analyse

Eerst gaan we kijken door middel van kinesiolgie waarom het niet lukt om af te vallen. 

Voorbeeld : Een ondernemer wil graag afvallen maar het lukt maar niet. Ze heeft al verschillende diëtiste gehad en proberen met sporten om af te vallen. Uit de spiertesten bleek dat ze vitamine C niet goed op kon nemen. Vitamine C is essentieel om te kunnen afvallen. Als je vitamines niet goed kunt opnemen in je lichaam heeft het weinig zin om extra vitamine C bij te slikken door middel van supplementen. Veel mensen gaan hier de mist in. Zo simpel is het helaas niet!

Kijken waar de blokkade zich bevindt is essentieel. Dit kan zijn:

  • Verstoringen aan het fysieke lichaam

  • Verstoringen op het gebied van stofwisseling, hormonen, vitamine en mineralen, voedingsstoffen. 

  • Verstoringen op mentaal, emotioneel vlak.

  • Verstoringen in de energie, lichaamselectriciteit.

 

Stap 2 : herstelplan

Vervolgens wordt de meest effectieve weg naar herstel gekozen en een herstelplan opgesteld. In het voorbeeld gaan we kijken wat je lichaam nodig heeft om vitamine C weer op te kunnen nemen. Daarnaast wordt een beweeg en voedingsplan op maat gemaakt. Samen met je personal trainer leer je verantwoord en effectief te trainen in de privégym. Daarnaast wordt er een effectief beweegprogramma gemaakt voor thuis en gericht voedingsadvies gegeven worden. 

Stap 3 : Actie 
Vervolgens gaan we het zelfherstellend vermogen activeren van het lichaam door middel van technieken uit de kinesiologie om lichaam en geest weer in balans te brengen. Samen met je personal trainer leer je verantwoord en effectief te trainen in de privégym en word je voortgang bijgehouden.

Een maand try-out voor 95 euro
  • Proef de sfeer bij SwartGym

  • Kinesiologie sessie

  • Voedingsplan op maat

  • Trainingsplan op maat