Vitaalplan

SwartGym helpt jou met een vitaalplan op maat waarin alles wordt behandeld wat jij nodig hebt om weer energiek en vitaal te worden. 

v.a. 75 euro per maand
Hoge berg
IMG_3327 2.JPG

Persoonlijke begeleiding

Ben jij het zat om in een overvolle sportschool te trainen waar je aan je lot wordt overgelaten of voel je je er gewoon niet prettig?

Daar waar je zelf niet slaagt om je doel(en) te behalen, zullen wij jou als personal trainer helpen om jouw fysieke en mentale ambities waar te maken. Iedereen is anders en heeft een unieke aanpak nodig om zijn/haar doel(en) te bereiken.

 

Bij SwartGym train je niet alleen onder persoonlijke begeleiding, maar tijdens de training sta jij te zweten in je privé gym. Geen reden om je in te houden, geen schaamte en geen afleiding. Bij SwartGym kun je voor 100% focussen op jezelf en je doel.

 

Voeding als medicijn

Wat hebben we nodig om elke dag opgewekt, dynamisch en vol energie te zijn? Om vierentwintig uur per dag te presteren heeft ons lichaam behoefte aan voldoende voedingsstoffen, en die kunnen we alleen via de juiste voeding binnenkrijgen. 

Bij SwartGym krijg je inzicht in welke stoffen waarvoor verantwoordelijk zijn en welke levensmiddelen je moet eten om bepaalde vitaminen en mineralen, koolhydraten, vetzuren en eiwitten op te nemen. 

Wij helpen door gericht advies waardoor je allerlei kwaaltjes kunt voorkomen en zelfs verhelpen. 

17923783243791889.jpg
Hoge berg

ervaringen

1.png
Hoge berg
IMG_3327 2.JPG

kinesiologie

Wanneer we op één lijn zitten met onszelf - ons lichaam, onze geest en onze ziel zijn we op ons best. Als we niet op één lijn zitten, geeft het lichaam dat aan. Helaas wordt hier niet altijd naar geluisterd. SwartGym helpt je je gezondheid weer in eigen handen te nemen door middel van kinesiologie.

 

Het doel van kinesiologie is niet alleen om je te helpen weer op één lijn met jezelf te komen, maar ook om je te helpen ontdekken welke barrières dit verhinderen. Op deze manier kan kinesiologie worden beschouwd als een reis zowel naar binnen als naar buiten.