top of page

The Full Story

Swartgym voor bedrijven

 

Gezonde, gelukkige en gemotiveerde medewerkers zijn de sleutel tot een succesvol bedrijf. Daar geloven wij bij SwartGym in. 

missie

Dreigt uw medewerker(s) uit te vallen? Zijn er mederwerkers die u meer vitaliteit en veerkrachtig kunnen gebruiken? 

Vaak uit een disbalans zich in stress en/of fysieke klachten. De oorzaak ligt meestal dieper dan de oppervlakte. Goed nieuws! Wij zijn er snel achter wat de oorzaken zijn hoe hoe we die kunnen balanceren.

Dilan.JPG

Investeer in je gezondheid

Holistische kijk

Onze holistische benadering en multidisciplinaire team zijn er om jouw medewerker(s) te ondersteunen bij hun vitaliteit, veerkracht en levenskracht.

 

We bieden traject op maat van 4 tot 12 weken om de unieke behoeften en uitdagingen van uw medewerker(s) te identificeren en te balanceren.

Persoonlijke begeleiding in een veilige en prive omgeving

Wij begeleiden uw medewerker op zowel fysiek vlak, waar de symptomen van disbalans zich misschien als eerste manifesteren (voeding, beweging, ontspanning en slaap), alsook op mentaal- en sociaal-emotioneel vlak en op het gebied van zingeving en pro-activiteit (persoonlijk leiderschap, intrinsieke motivatie).  Deze vlakken staan in verbinding en beïnvloeden elkaar.

Persoonlijke begeleiding

IMG_5858.HEIC

Leer te luisteren naar je lichaam

We beginnen altijd met een sessie kinesiologie.

Kinseiologie is een natuurgeneeskundige methode die antwoord geeft op vragen over onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Alle informatie hierover komt uit ons eigen lichaam. 

 

Emotioneel blokkades, onbalans en stress kunnen langdurig worden opgeslagen in ons lichaam. Met name via de spiertesten kunnen deze blokkades worden opgespoord, begrepen waar ze vandaan komen en vervolgens gecorrigeerd. 

Fase 1: Wat is de oorzaak van de klacht?

In de eerste fase gaan we samen kijken door middel van kinesiologie wat de oorzaak van de klacht is. Het maakt enorm veel  voor het herstel traject uit of je je bijvoorbeeld  moe voelt door bepaalde voedingstoffen waar je niet tegen kuntnof door een onbewust mentaal conflict. 

  • Blokkade op fysiek gebied.

  • Blokkade op chemie (stofwisseling/hormonen/neurotransmitters)

  • Blokkade mentaal/emotioneel.

  • Blokkade energie (lichaamselektriciteit)

0DEE27D2-34F0-4E41-8D88-50C74D90489B.png

Lichaam, geest en ziel

Fase 2: Herstel plan

Door middel van kinesiologie gaan we op zoek naar alle puzzelstukjes die ervoor zorgen dat jij je weer vitaal voelt en aan het roer van je leven staat. 

Met name via de spiertesten kunnen deze blokkades worden opgespoord, begrepen waar ze vandaan komen en vervolgens gecorrigeerd. 

Aan het herstel plan kan yoga, personaltraining, boksen of lifestyle coaching worden toegevoegd. 

Laten we dit samen doen!

We beginnen met een sessie kinesiologie zodat we een effectief behandelplan kunnen voorstellen dit kost 120 euro. 

 

IMG_7978.JPG
bottom of page