Happy Driver

Optimaliseer je energie niveau


Leer hoe je een neerwaartse spiraal van stress kunt kantellen en wordt bewust wat jou ONBEWUST energie kost en energie geeft. 
Vanaf 75 euro per maand
 
Duurzaam in balans

De kern van vitaliteit draait om energie, levendigheid en levenskracht. In deze sessies gaan we kijken door middel van kinesiologie wat jou energie kost (onbewust) en wat jou juist energie geeft. Het doel is het voorkomen dat je in een neerwaartse spiraal van stress terechtkomt. We gaan ook vooral kijken hoe je, door je energie goed in te zetten, een opwaartse spiraal van energie kunt creëren. 

Hoe werkt het?

Stap 1 : Constatering 

Eerst gaan we kijken in het onderbewustzijn door middel van spiertesten wat jou energie kost en wat jou energie geeft.

  • Verstoringen aan het fysieke lichaam

  • Verstoringen op het gebied van stofwisseling, hormonen, vitamine en mineralen, voedingsstoffen. 

  • Verstoringen op mentaal, emotioneel vlak.

  • Verstoringen in de energie, lichaamselectriciteit.

Voorbeeld : Een client zit al een jaar thuis met een burn-out en is niet verder gekomen in haar re intergratie traject. Samen gingen we kijken hoe het komt dat ze er nog steeds niet bovenop is. 

Stap 2 : Plan

Vervolgens wordt de meest effectieve weg naar herstel gekozen en een behandelplan opgesteld. In het voorbeeld wordt het belemmerende patroon blootgelegd door middel van de spiertesten. In dit geval had de client een dochter die ernstig ziek was. Dit koste haar meer energie dan ze in eerst instantie had gedacht. Ze dacht dat het vooral met werk te maken had. We gingen kijken hoe ze met deze situatie het beste om kon gaan. 

Stap 3 : Actie

Vervolgens gaan we het zelfherstellend vermogen activeren van het lichaam door middel van technieken uit de kinesiologie om lichaam en geest weer in balans te brengen. 

Ervaringen

Mijn naam is Joyce, en werkzaam als Facility manager. Via mijn vriend ben ik in contact gekomen met Sidney, en dus ook met kinesiologie. Ik was totaal niet bekend met deze behandelingen, en had er dan ook totaal geen verwachtingen bij.

 

De eerste sessie ben ik ook volledig blanco in gegaan, en al meteen na deze eerste afspraak merkte ik als iets. Dit was niet zo zeer te voelen in mijn lijf, of door kwaaltjes in mijn lijf. meer de vragen die tijdens onze afspraak werden gesteld zette mij aan het denken. Ik was erg verbaasd over hoe mijn lichaam antwoord gaf, dit zonder dat ik daar bewust van was, zelfs onderwerpen die ik persoonlijk liever wilde vermijden.

 

Nu na 5 sessies kan ik oprecht zeggen dat deze sessies mij enorm veel heeft gebracht en geholpen. Het heeft mij bewust gemaakt, en meer zelf inzicht gegeven. 

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik lang sceptisch ben geweest. Toch maar is bij Sidney op de behandelbank gaan liggen voor een consult.

 

Ik heb veel psychologen en zelfhulpboeken achter de rug. De zelfhulpboeken gaven mij in plus minus 10 jaar nog het meeste inzicht. 

 

Verbazend vond ik het hoe Sidney in 1 uur consult de diepte inging met mij en de vinger op de zere plek kon leggen.

Prettig om tijdens het consult te merken dat Sidney in zijn element is en gepassioneerd met zijn vak bezig is.


Martin den Dijken