Personal training

Persoonlijke en professionele begeleiding naar jouw doelstelling in een privé gym met een unieke sfeer.
 

  • Grote privé Gym voor jou met de trainer

  • Ervaren trainer met achtergrond in de topsport

  • Niet alleen gericht op het lichaam, maar op de gehele gesteldheid, lichaam en geest

  • Plezier is verzekerd door humor en een ontspannen sfeer

  • Verantwoord sporten onder professionele begeleiding

  • Voedingsadvies aangepast op jouw doelstelling

  • Hulp bij blessures, revalidatie, houdingsproblemen

Jij en SwartGym

84A28380-5218-494E-AE69-1FCFDBAF226C.jpe

Daar waar je zelf niet slaagt om je doel(en) te behalen, zullen wij jou als personal trainer helpen om jouw fysieke en mentale ambities waar te maken. Iedereen is anders en heeft een unieke aanpak nodig om zijn/haar doel(en) te bereiken. Bij SwartGym train je niet alleen onder persoonlijke begeleiding, maar tijdens de training sta jij te zweten in je privé gym. Geen reden om je in te houden, geen schaamte en geen afleiding. Bij SwartGym kun je voor 100% focussen op jezelf en je doel.

Hanneke (37): "Buiten dat het lichamelijk gezien een verandering brengt (mijn buik is in 34 jaar nooit eerder zo strak geweest!) zit ik ook veel beter in mijn vel en dat straal je uit. Qua carrière merk ik dat sporten je ook intellectueel energie geeft en ervoor zorgt dat je met een frisse blik de dag kunt beginnen."

Schermafbeelding 2020-02-23 om 18.05.51.
Schermafbeelding 2020-02-23 om 18.06.03.
Schermafbeelding 2020-02-23 om 18.06.21.

'The starting point of all achievement is desire'.

Schermafbeelding 2020-02-23 om 18.00.10.
Schermafbeelding 2020-02-23 om 18.04.31.
Schermafbeelding 2020-02-23 om 18.07.07.
Schermafbeelding 2020-02-23 om 18.06.40.
Schermafbeelding 2020-02-23 om 18.05.16.
Schermafbeelding 2020-02-23 om 18.14.30.

Kracht

Het versterken van de spieren is belangrijk in elk programma of je nu lichaamsvet wilt verliezen, voor een sport aan het trainen bent of spiermassa wilt opbouwen. In de training krijg je effectieve oefeningen voor het versterken van de spieren. 

 

Fitter en energieker voelen

Samen werken we aan de belastbaarheid van het lichaam. Als jou lichaam meer aankan, ga jij je steeds fitter voelen, daarom combineren we kracht en conditie training om dit doel te bereiken. Waarbij ook lenigheid, coördinatie en stabiliteit komt kijken.  

Revalideren

Heb jij een (sport) blessure, dan kun je terecht in de SwartGym. Krachttraining wordt veel gebruikt bij revalidatie. Samen werken we aan het versterken en de aansturing van spieren, om naar een gezond herstel te werken. 

Afvallen

Het belangrijkste om af te vallen is dat je een energie tekort creëert (minder calorieën). De energie haal je dan uit het opgeslagen vet. Door aangepaste voeding te combineren met conditie en krachttraining val je het meest effectief af. 

Conditie

De training die de hartslag verhoogt, het hart en de longen versterkt en vet verbrandt is een belangrijk onderdeel waar we aan werken. Door middel van interval trainingen werken we effectief aan een betere conditie. 

Ontstressen/uitlaatklep

Door alle drukte van het dagelijks leven is het heerlijk om sport als uitlaatklep te gebruiken. Dit onder één op één begeleiding in een ruimte voor jezelf. Sport verbetert de werking en het herstel in de hersenen, die jou stressgevoel afremmen. 

Correctie lichaamshouding

Houdingsproblemen zijn vaak het gevolg van onze zittende maatschappij. Met doelgerichte training kan je houding worden gecorrigeerd. Samen kijken we naar je houding, bewegingspatroon, je sterke en zwakke schakels en trainen we naar een betere lichaamshouding.  

Voorbereiden voor een wedstrijd

Heb jij extra training nodig voor een bepaalde doelstelling die je wilt behalen? Denk aan het lopen van de marathon, een schaatswedstrijd of triatlon. Stoom jezelf klaar in de SwartGym. We focussen op techniek verfijning, het versterken van de relevante spieren en de mindset.  

Zelfverzekerder of weerbaarder worden

Fysiek levert sport veel op, maar het draagt ook bij aan je zelfvertrouwen. SwartGym motiveert je en helpt je naar prestaties, dat geeft je enorm veel zelfvertrouwen en neem je weer mee in het dagelijks leven door een zelfverzekerde houding. Je wordt minder kwetsbaar en verandert je zelfbeeld.