Personal training

Persoonlijke begeleiding in een unieke sfeer
 

  • Privé Gym voor jou alleen met de trainer

  • Achtergrond in de topsport

  • Niet alleen gericht op het lichaam maar vooral ook op de gehele gesteldheid

  • Van plezier verzekerd door humor en een ontspannen sfeer

  • Verantwoord sporten onder professionele begeleiding

  • Persoonlijk voedingsplan aangepast op jouw doelstelling

  • Een stok achter de deur

  • Hulp bij blessures

  • Motivatie

  • Aanpassing van je gedrag

Jij en SwartGym

Daar waar je zelf niet slaagt om jouw doel(en) te behalen, zullen wij jouw als personal trainer helpen om jouw fysieke en mentale ambities waar te maken. Iedereen is anders en heeft een unieke aanpak nodig om zijn/haar doel(en) te bereiken. Dat maakt het persoonlijk. Bij SwartGym train je niet alleen met een personal trainer maar train je ook alleen met de trainer in de zaal. Een PriveGym dus waar je je niet hoeft in te houden of te schamen, maar 100% op jezelf kunt focussen.

Tarieven

Alle prijzen zijn exclusief BTW
 

Personal training                       65,- euro per uur

Duo personal training               75,- euro per uur


Small group training.                22,- euro per uur p.p.

Minimaal 3 personen max 6 pers. 


Op locatie                                120,- euro per uur 

aan huis of bij jouw bedrijf
 

Hanneke (37): "Buiten dat het lichamelijk gezien een verandering brengt (mijn buik is in 34 jaar nooit eerder zo strak geweest!) zit ik ook veel beter in mijn vel en dat straal je uit. Qua carrière merk ik dat sporten je ook intellectueel energie geeft en ervoor zorgt dat je met een frisse blik de dag kunt beginnen."

'The starting point of all achievement is desire'.

Kracht

Het versterken van de spieren is belangrijk in elk programma of je nu lichaamsvet wilt verliezen, voor een sport aan het trainen bent of spiermassa wilt opbouwen. In de training krijg je effectieve oefeningen voor het versterken van de spieren. 

 

Fitter en energieker voelen

Samen werken we aan de belastbaarheid van het lichaam. Als jou lichaam meer aankan, ga jij je steeds fitter voelen, daarom combineren we kracht en conditie training om dit doel te bereiken. Waarbij ook lenigheid, coördinatie en stabiliteit komt kijken.  

Revalideren

Heb jij een (sport) blessure, dan kun je terecht in de SwartGym. Krachttraining wordt veel gebruikt bij revalidatie. Samen werken we aan het versterken en de aansturing van spieren, om naar een gezond herstel te werken. 

Afvallen

Het belangrijkste om af te vallen is dat je een energie tekort creëert (minder calorieën). De energie haal je dan uit het opgeslagen vet. Door aangepaste voeding te combineren met conditie en krachttraining val je het meest effectief af. 

Conditie

De training die de hartslag verhoogt, het hart en de longen versterkt en vet verbrandt is een belangrijk onderdeel waar we aan werken. Door middel van interval trainingen werken we effectief aan een betere conditie. 

Ontstressen/uitlaatklep

Door alle drukte van het dagelijks leven is het heerlijk om sport als uitlaatklep te gebruiken. Dit onder één op één begeleiding in een ruimte voor jezelf. Sport verbetert de werking en het herstel in de hersenen, die jou stressgevoel afremmen. 

Correctie lichaamshouding

Houdingsproblemen zijn vaak het gevolg van onze zittende maatschappij. Met doelgerichte training kan je houding worden gecorrigeerd. Samen kijken we naar je houding, bewegingspatroon, je sterke en zwakke schakels en trainen we naar een betere lichaamshouding.  

Voorbereiden voor een wedstrijd

Heb jij extra training nodig voor een bepaalde doelstelling die je wilt behalen? Denk aan het lopen van de marathon, een schaatswedstrijd of triatlon. Stoom jezelf klaar in de SwartGym. We focussen op techniek verfijning, het versterken van de relevante spieren en de mindset.  

Zelfverzekerder of weerbaarder worden

Fysiek levert sport veel op, maar het draagt ook bij aan je zelfvertrouwen. SwartGym motiveert je en helpt je naar prestaties, dat geeft je enorm veel zelfvertrouwen en neem je weer mee in het dagelijks leven door een zelfverzekerde houding. Je wordt minder kwetsbaar en verandert je zelfbeeld. 

Contact

Dollard 58

3332 EH Zwijndrecht​

 

Tel: 0648828237