Over groei, geluk en balans
Diep in ons hart willen we allemaal geloven dat we een speciaal talant hebben, dat we een verschil kunnen maken, dat we anderen kunnen beroeren op een bijzondere manier en de wereld tot een betere plek kunnen maken.
Op een zeker moment on ons leven hadden we allemaal een visie van de kwaliteit van het leven dat we verlangen en verdienen. En toch zijn voor velen van ons die dromen zo vaag geworden door frustraties en gewoonten van alledag, dat we zelfs geen poging meer ondernemen om ze waar te maken. Laten we daar een einde aan maken. Want ook jij kunt met de juiste omgeving, tools en stimulans weer groeien naar een niveau waar je ooit van gedroomd hebt. De juiste omgeving, bewezen methonden en de stimulans dat biedt SwartGym. 
Maatwerk - betrokken - gespecialiseerd 
natuurlijk herstel van gezondheid
Een op een werken aan jouw toekomst
Deze consults waren een openbarende en zeer bijzondere ervaring voor mij. Ik ben geconfronteerd met zaken heel diep van binnen, ergens weggestopt, die mij belemmerde het meeste uit mezelf te halen. Door middel van zijn technieken zijn we achter decennia oude blokkades gekomen waar ik nu bewust mee aan de slag ga en al in korte tijd een enorm verschil hebben gemaakt in mijn leven. Ik voel mij helderder, scherper en krachtiger dan ooit. - Mike
Energie beheersing
Wat drijft ons als mensen? Alles wordt bepaald door onze gemoedstoestand. Vanuit daar maken we beslissingen. Die hebben effect op je leven.
Ontdek wat jou onbewust blokkeert in het behalen van je doel!
Fysieke beheersing
Is het de moeite waard om alles te hebben waar je ooit van droomde maar niet de fysieke gezondheid om ervan te kunnen genieten?

Door middel van kinesiologie, coaching en kinesiologie werken we samen met jou om fysiek en mentaal fit te maken.

Contact

Dollard 58

3332 EH Zwijndrecht​

 

Telefoon 06 48 828 237