Holistische healing & coaching

Je lichaam vertelt altijd de waarheid
Wordt je bewust van jou potentieel 
Kom erachter wat jou blokkeert
Van klacht naar kracht

In 2020 is SwartGym opgericht, hierin combineer ik unieke genezingsmethodes uit verschillende disciplines. Uit de topsport (shorttrack schaatsen) heb ik met de beste sporters in een team gezeten en met de beste coaches gewerkt. Door mijn jaren lange ervaring heb ik talloze individuen mogen helpen van verschillende vormen van problematiek. 

 

Mijn missie is iedereen gezonder, gelukkiger en bewuster maken. Hierin staat gezond voor het lichaam, geluk voor de geest, en bewustzijn voor de ziel. Dit doet ik door linkjes te leggen tussen alle informatie die ik ontvang van de persoon tegenover mij, luister wat de ander zegt, voelt wat de ander voelt, maar vooral, luister naar wat het lichaam te zeggen heeft. Het lichaam spreekt namelijk altijd de waarheid. Elke genezing begint met de aspecten begrijpen die ermee te maken hebben en vervolgens het grotere geheel te zien. Soms is dat al voldoende, en altijd is het een goed begin.

 

Ik stimuleer innerlijke genezing door de fysieke, mentale/emotionele en spirituele aspecten die jou maken tot wie jij bent in beweging te brengen. Het mentale/emotionele aspect bestaat uit de connectie en integratie van het lichaam met de geest. Door de combinatie van fysieke en mentale prikkelingen kunnen angsten, trauma’s en blokkades naar het oppervlak komen die vervolgens losgelaten kunnen worden. Tijdens dit proces word je ook bewuster van je ziel. De ziel is namelijk het overlappende geheel dat jou intuïtief begeleidt.

 

Mijn focus ligt op het krachtiger maken van de mentale, fysieke en spirituele banden die jou maken tot wie jij bent.

De Holistisch Coach en therapiesessies hebben velen cliënten van fysieke en mentaal-emotionele klachten afgeholpen. Met de Holistische methode ga ik naar de kern en zorgt ik ervoor dat je op alle vlakken gezien wordt. Hij kijkt naar je als geheel en informeert je wat er in je speelt. De combinatie tussen de bewustwording en herstel van zowel het lichaam, de geest als de ziel, zorgt voor optimale groei en ontwikkeling.