top of page

3 tips om in contact te komen met je intuïtie.

Bijgewerkt op: 12 sep. 2022

Intuïtie is een van de krachtigste instrumenten die je hebt. Het helpt je beslissingen te nemen, verbanden te zien en dingen te begrijpen die buiten je ervaringsgebied liggen.


Ons wordt geleerd het te negeren en in plaats daarvan op de reden te vertrouwen, maar dat werkt niet altijd even goed. Soms is ons redeneringsvermogen gewoon niet genoeg - en dan zitten we vast in een onbevredigende baan of relatie omdat we in de eerste plaats niet naar onze intuïtie hebben geluisterd.


Maar als je wel naar je intuïtie luistert, kunnen de resultaten levensveranderend zijn. Je zult merken dat je sneller dan ooit connecties maakt en vooruit komt. Je zult een gevoel van vrede en voldoening ervaren dat voortkomt uit de wetenschap dat je gevoel al die tijd juist was. Je zult dingen aan jezelf beginnen op te merken, zoals hoeveel beter je je voelt als je je hart volgt in plaats van ertegen te vechten, en je zult je afvragen hoe je ooit anders hebt kunnen leven!


Intuïtie is een superkracht; gebruik het verstandig!


Luisteren naar je intuïtie is iets waar we allemaal aan moeten werken.


Het is niet altijd gemakkelijk om te weten wat je voelt, en het kan nog moeilijker zijn om daadwerkelijk door te gaan met wat je weet dat het juiste is. Bij SwartGym helpen we mensen met het luisteren naar wat je lichaam en geest te vertellen hebben door middel van kinesiologie. Hierdoor leer je jezelf steeds beter kennen.


Hier zijn wat tips om in contact te komen met je intuïtie:


1. Neem elke dag de tijd om stil te zijn en je geest tot rust te brengen. Dit is waar je de antwoorden zult vinden die je zoekt - als je bereid bent om ze te zoeken.


2. Wanneer je een gedachte of gevoel opmerkt, houd je er dan aan vast en vraag jezelf af: "Wat betekent dit?" Als er geen onmiddellijke antwoorden zijn (en die zullen er niet altijd zijn!), ga dan gewoon terug naar stil zijn totdat er meer gedachten komen die je helpen erachter te komen wat er op dat moment met je lichaam en geest aan de hand is. Dit kan even wennen zijn, dus laat je niet ontmoedigen als het niet meteen werkt!


3. Als je er eenmaal achter bent wat je lichaam van binnen nodig heeft, handel daar dan naar! Het maakt niet uit hoe gek of raar het in het begin lijkt - ga gewoon door, want voor jezelf zorgen is belangrijk!


Succes en ik ben benieuwd of het lukt!

Wil je hier liever hulp bij hebben of heb je vragen over dit onderwerp, dan weet je mij te vinden.


Groeten Sidney

64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page