Re-integratietraject

De meeste werknemers die zich ziek melden, zullen binnen twee weken hun werkzaamheden weer hervatten. Maar het kan voorkomen dat een werknemer langer uit de roulatie is. Werkgever en werknemer moeten in dat geval beiden werken aan een effectieve re-integratie.

Het is niet prettig als een werknemer langdurig ziek is. Niet voor de werknemer, maar ook niet voor de werkgever, die daardoor een arbeidskracht mist. Het is daarom belangrijk dat er alles aan gedaan wordt om deze getroffen werknemer weer zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. 

SwartGym biedt een effectieve en kostenbesparende manier voor herstel. 

Stap 1

Is een kennismakingsgesprek om te kijken of wij jou kunnen helpen en ondersteunen met jouw doelstelling. Wij vinden het persoonlijke en een goede klik enorm belangrijk. Dit vormt de fundering voor het succes. 

Stap 3 

Is het plan uitvoeren gedurende 3, 6, of 12 maanden of het herstellen van de blokkades. Dit kan onder begeleiding in de PrivéGym, online of eens in de week/maand een evaluatie gesprek zijn.

Stap 2 

Sidney brengt in kaart waar de blokkade zitten d.m.v. kinesiologie en maakt vervolgens een efficiënt plan voor jou op maat. Dit kan je veel onnodige kosten besparen omdat de kern van het probleem snel gevonden wordt en daardoor een passend en efficiënt plan kan worden gemaakt. 

F8D18DD7-CF2E-4C8B-8902-8EDAC00199C9.jpe