Persoonlijke groei

Hoe lang moet je stemmen tot je klaar bent om te spelen? Hoe lang moet je oefenen voor je klaar bent voor de uitvoering? Er zijn mensen die spijt hebben van een kans die aan hun neus voorbij is gegaan. Met een nieuwe carrière beginnen, een keer echt doen wat je wilt, een eigen onderneming, weer terug op je oude lichaamsgewicht zodat je weer trots in de spiegel kunt kijken. Wanneer ben je er klaar voor?

 

Je hebt te weinig tijd, te veel drukte in je hoofd, of je bent moe. We zijn niet klaar. We moeten eerst beter worden. We zijn niet goed genoeg. Maar er is nooit iets anders dan de kans die voor ons ligt, de uitdaging van vandaag, de vrije keuze van vandaag. Wat ons dat gevoel geeft niet 'klaar'te zijn, is een concept van hoe het zou moeten zijn. Als vandaag niet samenvalt met dit concept passen we. We laten de beurt voorbijgaan. En zo tobben we verder wachtend op het juiste moment om het leven aan te gaan. Concepten bestaan niet. Vandaag bestaat wel, met de potentie van vandaag, de uitvoering van vandaag je eigen keuzes van vandaag. Streven naar perfectie is oké, maar laat het je niet verhinderen om te leven. Als je je instrument blijft stemmen, kom je niet toe aan je lied.

persoonlijke groei bij SwartGym 

Het lijkt wel of het steeds lastiger wordt om alles mentaal en emotioneel op een rijtje te hebben. Mensen ervaren steeds meer spang, stress, eenzaamheid, onzekerheid en angst. De oorzaak is een disbalans tussen het ongelofelijk slimme breinen het compassievolle hart. Hoewel het het soms maanden kost om je cognitie te ontwikkelen, werkt je hart anders. Het heeft de wijsheid al in zich. Alleen wanneer er harmonie tussen je hart en je brein is, kun je de volgende stappen bepalen en jouw maximale potentie benutten. 

Weinig mensen weten hoe groot de invloed van het onderbewustzijn is. Met deze sessies ervaar je hoe je onderbewustzijn je gedrag stuurt. Hierdoor krijg je meer inzicht in de complexe werking van je eigen geest. Gezondheid, relaties, vrijheid, carrière, zingeving en herstel kunnen hier allemaal aan bod komen. Dankzij de technieken die werken voor zowel je lichaam als je geest krijg je grip op je onderbewustzijn, en maak je optimaal gebruik van de kracht die in ieder zit. 

Wat kun je verwachten?
  • Verstand en gevoel wordt in verbinding gebracht

  • Vergroten van je zelfvertrouwen

  • Het zelfherstellend vermogen van je lichaam en geest wordt geactiveerd 

  • Leren luisteren naar de signalen van je lichaam 

  • Ontwikkel een winnaarsmentaliteit 

  • Kom in de flow van je leven

Ervaringen
Leonie
Leonie.jpg

Dat goed presteren in de sport meer inhoud dan trainen goed eten en voldoende rust.. dat had ik al ervaren!

Mentaal, tussen de oren moet het ook goed zitten.

En die balans is soms lastig te vinden in ons drukke bestaan. 

Wat er gaanderweg allemaal omhoog kwam verbaasde me.

Je onderbewustzijn en je lichaam liegen niet. 

De dingen die we door drukte snel negeren komen toch aan het licht. 

Je lichaam geeft feiloos aan waar de knelpunten liggen waardoor je vastloopt.

Het is verbluffend en vanzelfsprekend tegelijk! - Leonie

Anna

Naast voornoemde heb ik ook sessies bij Sidney afgenomen om mij te helpen net een stapje verder te komen in mijn professionele ontwikkeling: onderliggende barrières onder ogen komen en een plekje te kunnen geven. Ik voel me daarbij heel sterk en ik vind het absoluut iets om vaker te blijven doen. Het is een vorm van zelfreflectie vanuit het onderbewustzijn en die blijkt zoveel wijzer te zijn dan 'het koppie'. Wat fijn om dit met een professional te kunnen onderzoeken die mij hierin op veilige wijze begeleid en een groot gevoel van vertrouwen en empowerment geeft zodat ik de ruimte ervaar om in mijn ontwikkeling ook echt door te kunnen pakken. - Anna 

17923783243791889.jpg
Martin
Man in koffiezaak

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik lang sceptisch ben geweest over kinesiologie. Toch maar is bij Sidney op de behandelbank gaan liggen voor een consult.

 

Ik heb veel psychologen en zelfhulpboeken achter de rug. De zelfhulpboeken gaven mij in plus minus 10 jaar nog het meeste inzicht. 

 

Verbazend vond ik het hoe Sidney in 1 uur consult de diepte inging met mij en de vinger op de zere plek kon leggen.

Prettig om tijdens het consult te merken dat Sidney in zijn element is en gepassioneerd met zijn vak bezig is. - Martin

Mike

Hoi, ik ben Mike 28 jaar, en na overwogen te hebben om in ‘klassieke therapie’ te gaan om trauma’s uit mijn verleden te verwerken, en meer kennis te krijgen over hoe het in het heden effect heeft, ben ik via mijn schoonbroertje terecht gekomen bij Sidney. Dit was voor mij een ultieme schot in de roos.

 

Sidney is een vakman pur sang, iemand met een open mind en oprechte interesse in jouw verhaal. Sidney heeft mij geïntroduceerd met ‘Kinesiologie’ een vorm van therapie die mij voorheen onbekend was. Deze consults waren een openbarende en zeer bijzondere ervaring voor mij. Ik ben geconfronteerd met zaken heel diep van binnen, ergens weggestopt, die mij belemmerde het meeste uit mezelf te halen. Door middel van zijn technieken zijn we achter decennia oude blokkades gekomen waar ik nu bewust mee aan de slag ga en al in korte tijd een enorm verschil hebben gemaakt in mijn leven.

 

Ik voel mij helderder, scherper en krachtiger dan ooit en ik verwacht dat dit nog meer gaat groeien, zowel voor zowel mijn fitness/gezondheidsdoelen maar vooral om écht eens de diepte in te leren hoe ik  de ultieme versie van jezelf kan worden.