Vitaalplan op maat

Gezondheid is hot tegenwoordig belangrijker dan ooit! De wereld vraagt veel van ons en wij mensen vragen veel van onszelf en dus is het belangrijk dat we sterk, fit en gezond worden en blijven. De belangrijkste focus ligt veel in de voeding en het bewegen. Echter geloven wij in het totaal plaatje die moet kloppen. De mens in zijn geheel om gezondheid te kunnen ervaren. 

Voor mensen die al veel geprobeerd hebben maar nog niet verder zijn gekomen op het gebied van bijvoorbeeld afvallen, stress gerelateerde klachten hebben of het niet kunnen vol houden om te blijven sporten is dit programma ideaal. SwartGym kijkt namelijk net wat verder dan je misschien gewend bent. 

Stap 1

is een kennismakingsgesprek om te kijken of wij jou kunnen helpen en ondersteunen met jouw doelstelling. Wij vinden het persoonlijke en een goede klik enorm belangrijk. Dit vormt de fundering voor het succes. 

Stap 2 

Sidney brengt in kaart waar de blokkade zitten d.m.v. kinesiologie en maakt vervolgens een efficiënt plan voor jou op maat. Dit kan je uren lang zweten voor niks in de sportschool besparen als het probleem /de blokkade niet in het fysieke stuk ligt maar bijvoorbeeld een storing in jouw metabolisme hebt of stress die je ervaart. Dit maakt het erg lastig om af te vallen. 

Stap 3 

Is het plan uitvoeren gedurende 3, 6, of 12 maanden of het herstellen van de blokkades. Dit kan onder begeleiding in de PrivéGym, online of eens in de week/maand een evaluatie gesprek zijn.

F8D18DD7-CF2E-4C8B-8902-8EDAC00199C9.jpe