top of page
Herstel bij SwartGym 

Bij SwartGym werk je op een natuurlijke en holistische wijze aan je herstel. Bij ons doe je dat in een vertrouwde en professionele omgeving. Voor het herstel traject wordt de de oorzaak van de klacht opgespoord door middel van kinesiologie en maak je samen een herstelplan om naar een zo goed mogelijk herstel te werken. Dit kan gecombineerd worden met lifecoaching en het werken met een personal trainer in de privegym. 

SwartGym succesvol door een andere kijk

Wanneer uitsluitend de aandacht zich richt op probleemoplossend handelen en de oorzaak van het fysieke ongemak niet wordt blootgelegd dan is de kans groot dat er vanuit precies dezelfde oorzaak opnieuw gelijksoortige problemen ontstaan.

Enkele voorbeelden hiervan zijn bv. afvallen, schouder- of nekklachten of lage rugpijn. Dit zijn meestal geen lichamelijke klachten die los staan van dieper liggende oorzaken binnen iemands persoonlijke ontwikkeling of zijn werk- of privéleven. En mensen genezen nu eenmaal sneller en beter wanneer de aanleiding, die tot een bepaald ongemak heeft geleid, oorzakelijk is opgehelderd.

Dit gezondheidscentrum beschouwt pijn, klachten en andere lichamelijke ongemakken als een kans voor innerlijke groei en -ontwikkeling. Het is ons streven om de verborgen ‘boodschap’ achter de klacht of het fysieke ongemak bloot te leggen en zo de mens in staat te stellen om, door hieraan te werken, een betere versie van zichzelf te worden.

Een passend traject voor jou

Investeer in jezelf en kies een pakket dat bij jou doel en wens past.

Enkel en ligamenten

Tijdens het inspiratiegesprek bespreken we jouw doelstelling en/of klachten en ontwikkelen we een traject van 3, 6 of 12 maanden helemaal afgestemd op jou.

Ervaringen

Sinds twee jaar train ik nu bij SwartGym. Na een intake over wat ik wilde, kan ik niets anders zeggen dat dit bij mij tot zeer goede resultaten geleid hebben. Na jaren met altijd aanwezige rugklachten, kan ik nu melden dat deze alleen nog sporadisch voorkomen. Mijn is rug duidelijk sterker en flexibeler geworden. Wat mij ook tot een fittere en gezonde levenshouding heeft gebracht. Waardoor ik ook 15 kilo ben afgevallen. 

 

Er wordt goed geluisterd en je wordt op een plezierige manier naar het juiste resultaat gebracht.

Leon Enthoven
Eigenaar Enthoven Agenturen

Leon enthoven_edited.jpg

Naast mijn personal training sessies heb ik het afgelopen jaar enkele kinesiologie sessies gehad bij Sidney. En met wat voor resultaten!

Zonder eerder echt kennis gemaakt te hebben met Kinesiologie stond ik eerlijk gezegd sceptisch tegenover of en in hoeverre Sidney mij van mijn lichamelijke klachten kon helpen: mijn voeten. Klachten die ik al jaren heb gehad omdat ik te lenig ben en daardoor niet goed op mijn voeten sta. Na vele podologie en pedicure afspraken en meerdere peperdure zooltjes, kwam ik terecht bij een Chinese pedicure die mijn klachten, anders dan alle eerdere ervaringen, wel goed wist te behandelen en voor een langere periode wist te verhelpen. Zij behandelde mij op basis van een Chinese geneesmethode en deed bijna alles met de hand (in plaats van met de normale pedicure apparaten en attributen). Ondanks dat ik dankbaar en blij was met deze resultaten, de klachten kwamen wel terug en ik moest dan ook behandelingen blijven afnemen. Toen zij uitviel was ik ten einde raad, en mijn klachten werden van kwaad tot erger. Op een gegeven moment kon ik eigenlijk niet meer lopen door de pijn.

Sidney bood aan om er eens naar te kijken. Hij had vaker verteld over zijn Kinesiologie sessies en ik was er helemaal klaar voor om dit probleem aan te pakken!

 

Ik kan de verbanden rondom dit raadsel niet rationeel uitleggen, maar dat had ik bij de Chinese geneesmethode eigenlijk ook. Feit is dat ik na 1 sessie van Sid (en drie weken de juiste druppels mee te krijgen) nooit meer last heb gehad van mijn voeten. Het is inmiddels driekwart jaar geleden en ik kan het nog steeds niet geloven dat ik pijnvrij ben - zelfs na het dragen van hakken. Wat een verlichting! - Anna Fliers

Door een auto ongeval ben ik lichamelijk wat beperkt geraakt. Ik heb de afgelopen jaren vaak de sportschool/fysio bezocht maar ben nooit echt verder gekomen in de reguliere sector. Vooral met lopen niet.

 

Nu heb ik laatst Sidney ontmoet en snap ik waarom ik niet verder kwam. Er is meer voor nodig om vooruit te komen dan alleen maar trouw je rondje doen in de sportschol en naar de fysiotherapeut(regulier). Wat ik overigens al heel wat vond van mijzelf. Maar met Sidney leer ik nu om doelgericht te sporten. En hij motiveert mij om daar waar ik zou stoppen met een oefening, om door te gaan en grenzen te verleggen.

 

Ik kijk uit naar de komende tijd met SwartGym! Ruim 15 jaar na het auto ongeval eindelijk echt beginnen met herstel! -  Martin den Dijken

bottom of page