top of page
Suzan

Suzan

In oktober vorig jaar ging ik voor het eerst naar Sidney  voor kinesiologie. Mijn vriend had hier heel goede ervaringen mee en aangezien ik een met een enorme terugval in het herstellen van een burn out te maken had, kon ik wel wat hulp gebruiken. Op dat moment  ging het echt slecht met mij.

 

Sidney startte met het inventariseren van mijn klachten. Hierbij luisterde aandachtig en vroeg goed door. Hij stelt je op je gemak en heeft een door mij als zeer prettig ervaren manier van communiceren. Rustig, duidelijk en respectvol. Daarna aan de slag met de behandeling.

 

Door goed te voelen waar de weerstand in de spierspanning zit weet Sidney precies de kern van het probleem  te raken. Tijdens de behandeling wordt direct gewerkt aan herstel en verder kom je met goed advies weer verder op het pad naar herstel. 

Al de dag na de behandeling voelde ik me een stuk beter en had ik eindelijk de energie om  de moeilijke klus te doen die moest, maar waar ik maar niet de puf voor kon opbrengen.

 

Met een paar behandelingen ging ik met sprongen  vooruit in m'n herstel en lukte het om een andere baan te vinden en te solliciteren. Dat was zonder kinesiologie en Sidney nooit gelukt. Wat mij betreft is het echt een aanrader!

Janneke

Janneke

Ik ben heel enthousiast over  de behandeling. Het heeft mij echt vooruit geholpen. Ik  was in mijn drukke leven uit balans geraakt. Het lukte me niet om zelf terug te komen in de juiste flow, terwijl ik me deze flow wel herinnerde.

 

Sidney heeft me in elke sessie zelf aan het denken gezet over de juiste stappen. Ik voelde me veilig en gehoord gedurende de behandeling. Samen vonden we de stappen voor een goede balans voor mij. Daar kan ik nu, maar ook in de toekomst mijn balans mee behouden.

~ Janneke

Daniel

Daniël

Mijn naam is Daniël, 25 jaar. Ongeveer één jaar geleden ben ik begonnen met hardlopen. Samen had ik met een vriend altijd al de droom om de Marathon gaan lopen, daarom besloten we om hier hard voor te trainen. De marathon van Amsterdam, dat zou ‘m worden en een goede 7 maanden de tijd hadden we om te trainen. 

 

Onze directe omgeving verklaarde ons voor gek en niet iedereen had er evenveel vertrouwen in. Al snel kwam ik erachter dat de korte afstanden te doen waren, maar bij langere afstanden +20KM had ik toch iets meer moeite en last. 

 

Vooral in mijn knieën en enkels bleef ik pijn houden. Ik wist niet direct hoe ik dit moest oplossen, maar wel dat het niet de goede kant op zou gaan, als ik op deze manier zou blijven trainen. 

Daarom besloot ik om me te gaan verdiepen in personal training. Na een fijn telefonisch gesprek de eigenaar, kon ik dezelfde week nog langskomen voor een gratis proefles. 

Mijn introductieles kreeg ik van Sidney, dit voelde gelijk goed. Door het sportverleden van Sidney en zijn ervaring als personal trainer wist hij hoe we het beste met mijn ‘pijn’ konden omgaan. Al na een aantal weken merkte ik verschil. Dit kwam met name door de verschillende trainingen voor mijn onderlichaam.  Mijn enkels en knieën werden sterker, waardoor het hardlopen een stuk gemakkelijker ging. Verder kreeg ik advies op het gebied van voeding, oefeningen om thuis te doen en sportkleding, zoals bijvoorbeeld hardloopschoenen.  

 

Uiteindelijk heb ik de Amsterdam Marathon in 04:24:33 gelopen. Prima tijd en hartstikke trots, maar ik wilde ‘m nogmaals lopen en dit keer vanaf het begin met de juiste voorbereiding. Daarom had ik in overleg met Sidney besloten om me ook in te schrijven voor de marathon in Rotterdam. Hier hebben we uiteindelijk 5 maanden voor getraind en deze heb ik in een tijd van 04:06:54 uitgelopen.

 

Ik had dit in ieder geval niet zonder Sidney kunnen doen. Ook al trainde ik maar 1x in de week, als snel merkte ik dat mijn lichaam een stuk sterker werd. 

 

Daarom een aanrader voor iedereen die hulp nodig heeft om fysieke doelen te behalen!

Martin

Martin

Door een auto ongeval ben ik lichamelijk wat beperkt geraakt. Ik heb de afgelopen jaren vaak de sportschool/fysio bezocht maar ben nooit echt verder gekomen in de reguliere sector. Vooral met lopen niet.

 

Nu heb ik laatst Sidney ontmoet en snap ik waarom ik niet verder kwam. Er is meer voor nodig om vooruit te komen dan alleen maar trouw je rondje doen in de sportschol en naar de fysiotherapeut(regulier). Wat ik overigens al heel wat vond van mijzelf. Maar met Sidney leer ik nu om doelgericht te sporten. En hij motiveert mij om daar waar ik zou stoppen met een oefening, om door te gaan en grenzen te verleggen.

 

Ik kijk uit naar de komende tijd met Sidney! Ruim 15 jaar na het auto ongeval eindelijk echt beginnen met herstel! Martin

Mike

Mike

Hoi, ik ben Mike 28 jaar, en na overwogen te hebben om in ‘klassieke therapie’ te gaan om trauma’s uit mijn verleden te verwerken, en meer kennis te krijgen over hoe het in het heden effect heeft, ben ik via mijn schoonbroertje terecht gekomen bij Sidney. Dit was voor mij een ultieme schot in de roos.

 

Sidney is een vakman pur sang, iemand met een open mind en oprechte interesse in jouw verhaal. Sidney heeft mij geïntroduceerd met ‘Kinesiologie’ een vorm van therapie die mij voorheen onbekend was. Deze consults waren een openbarende en zeer bijzondere ervaring voor mij. Ik ben geconfronteerd met zaken heel diep van binnen, ergens weggestopt, die mij belemmerde het meeste uit mezelf te halen. Door middel van zijn technieken zijn we achter decennia oude blokkades gekomen waar ik nu bewust mee aan de slag ga en al in korte tijd een enorm verschil hebben gemaakt in mijn leven.

 

Ik voel mij helderder, scherper en krachtiger dan ooit en ik verwacht dat dit nog meer gaat groeien, zowel voor zowel mijn fitness/gezondheidsdoelen maar vooral om écht eens de diepte in te leren hoe ik  de ultieme versie van jezelf kan worden.

Anna

Anna

Al zeker drie jaar train ik twee keer per week met Sidney samen. Hiervoor trainde ik zelf bij de sportschool en dan ging ik serieus aan de slag in het krachthok. Ik had toen al kennis gemaakt met Sidney en trainde enkele schema’s die deels bestonden uit oefeningen die ik van hem had geleerd (en deels via andere kanalen): veel gericht op het behoud van mijn lichaamsgewicht (en geen gewichtsverlies), mijn onderrug sterk maken (voor een laptop job) en sterker maken van de spieren rondom de knieën (te elastische kniebanden). Ik kan wel zeker zeggen dat ik, achteraf gezien, niet meer dan 40% het niveau haalde in vergelijking met dat ik haal als ik samen met Sidney train. Ik ben overigens niet meer uren gaan sporten.

 

Geen tijd/geen puf?

Ik ben zo’n work alcoholic met ware passie voor mijn vak en maak regelmatig dubbele werkweken. Ik ben gezegend om, sinds jonge leeftijd, (nauw) samen te werken met top professionals. Succesvolle mensen die allemaal een drukke agenda hebben en toch telkens gaan voor de beste prestaties en continue streven naar topkwaliteit. En in zo’n kwalitatief hoogwaardige omgeving hoort sporten (en/of meditatie) er gewoon bij. De echte fanatiekers zijn vaak ook de “all around uitblinkers”. 

Het tijdstip van sporten kan wel impact hebben. In de vroege ochtend sporten pakt voor mij veel beter uit dan na een afgedraaide dag, maar dat is voor iedereen anders denk ik. Ik heb om 15:30h wel een inkakmoment, dus de easy klusjes op werk bewaar ik voor de late middag. De tijd ervoor ben ik productiever, scherper en succesvoller, dus het maximale uurtje dat ik later arriveer (bij de klant of op kantoor) maak ik meer dan goed. 

 

Waarom haal ik bij Sidney meer uit mijn trainingen dan solo?

Belangrijkst heb ik altijd gevonden om ‘clean’ te trainen in plaats van ‘zwaar’. Doordat Sidney me helpt constant clean te trainen en beter dan ik kan inschatten hoe ver ik kan gaan, boek ik veel sneller resultaten.

In het verleden moest ik constant checken of en vooral hoe een nieuw trainingsschema het beste voor mij werkte. En daarmee hangt mijn grootste sportfout samen: veel te lang hetzelfde trainingsschema volgen. Met Sidney heb ik constant afwisseling. Er zit steeds iets nieuws in de work outs. Door variatie groei je en het houd je scherp en nieuwsgierig. Met Sidney zijn er trouwens geen mats-dagen, het is altijd knallen! Maar als je fysieke (en/of hormoonhuishouding) daarom vraagt dan neemt Sidney geen overbodige risico’s en geeft een alternatief schema. 

Sidney is echt zo’n ultieme professional voor mij: veel kennis over sport, mentale factoren en fysieke kennis. Maar ook tips voor een beter dieet hebben mij geholpen te groeien.

 

Het was voor mij snel herkenbaar dat Sidney op hoog niveau gesport heeft en vast een goed voorbeeld heeft gehad van een coach. De goede coachende kenmerken van Sidney zijn voor mij:

  • Spreekt vertrouwen uit;

  • Weet mijn juiste knoppen te vinden (en durft daarbij ook te drukken);

  • No-nonsense / down-to-earth mentaliteit;

  • Goede balans tussen hard zijn en vriendelijk zijn;

  • Intelligente jongen met het vermogen om vakkennis en mensenkennis te combineren. 

 

Waarom Sidney? 

Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Voor mij klikt het gewoon en kom ik niets te kort op het gebied van persoonlijke begeleiding. Zeker de mensen met een “let’s go” mentaliteit zitten wel goed bij Sid. Met hem kun je echt het maximale bereiken. Zo krijg ik veel (vrouwelijke) been- en billenoefening en bereikte ik bij de hip thrust een resultaat van ruim over de 100 kilo (en belangrijker een mentale overwinning). 

 

Ik besef me dat ik ontzettend verwend ben met een tweemaal vaste prik in de agenda bij deze topper en inmiddels goede vriend; een hele zaal tot je beschikking en met alle aandacht op mijn gesteldheid met een coach die het beste uit mij haalt. Hopelijk mag ik hier nog jaren van genieten en profiteren. Thanks Sidney and keep it up! 

Joyce

Joyce

Mijn naam is Joyce, en werkzaam als Facility manager. Via mijn vriend ben ik in contact gekomen met Sidney, en dus ook met kinesiologie. Ik was totaal niet bekend met deze behandelingen, en had er dan ook totaal geen verwachtingen bij.

 

De eerste sessie ben ik ook volledig blanco in gegaan, en al meteen na deze eerste afspraak merkte ik als iets. Dit was niet zo zeer te voelen in mijn lijf, of door kwaaltjes in mijn lijf. meer de vragen die tijdens onze afspraak werden gesteld zette mij aan het denken. Ik was erg verbaasd over hoe mijn lichaam antwoord gaf, dit zonder dat ik daar bewust van was, zelfs onderwerpen die ik persoonlijk liever wilde vermijden.

 

Nu na 5 sessies kan ik oprecht zeggen dat kinesiologie mij enorm veel heeft gebracht en geholpen. Het heeft mij bewust gemaakt, en meer zelf inzicht gegeven. 

Leon

Leon

Sidney werkt voortdurend vanuit de balans tussen lichaam & geest. Het een niet zonder het ander. Uitdagend, prikkelend zelfs – maar altijd met humor, interesse en respect. Hij laat je zien en echt begrijpen hoe je tot betere prestaties komt. En doordat hij zelf openstaat voor nieuwe kennis en andere inzichten, is er een prettige voedingsbodem om samen tot meer kennis en waardevolle perspectieven te komen.

 

Voor mij levert Sidney een wezenlijke bijdrage in mijn groei als mens.

Hanneke

Hanneke

'From zero to...?!

 

Voor mijn verhaal moeten we een stap terug in de tijd maken. En wel naar de middelbare school periode, waarin ik topsport bedreef. Nee, geen fysieke topsport, eerder het tegenovergestelde. Ik was kampioen in het overslaan van de gymlessen. Aan de ene kant omdat deze uren altijd vroeg in de ochtend werden gepland en anderzijds omdat ik een bloedhekel had aan bewegen en zweten. Ook in de jaren die daarop volgden, heb ik door studie en een drukke baan zeer weinig aan beweging gedaan. Achteraf gezien denk ik wel eens dat ik dit niet durfde vanwege de confrontatie met mijzelf en met name met mijn lichamelijke conditie.

 

Wat heeft nu gemaakt dat het roer om ging?

In mijn geval heeft dit alles te maken met inspiratie en het moment.

Inspiratie van een goede vriend, die twintig jaar ouder is dan ikzelf ben en mijn voorbeeld is geworden. Door hem ben ik ervan overtuigd geraakt dat beweging je zowel mentaal als fysiek gezien jong houdt. Dat was dus de eerste stap. Toen ik vervolgens een nieuwe baan kreeg waren er opeens veel meer mogelijkheden om daadwerkelijk te gaan sporten. Tijd was niet langer mijn excuus om niet te hoeven sporten.

 

Maar dan begint het pas. Het is heel eenvoudig om je in te schrijven bij een willekeurige sportschool. Na zo'n lange periode van niets doen is het de kunst om op een gezonde manier te gaan sporten en nog belangrijker, het vol te houden. Omdat ik me bewust ben van het risico op blessures was ik er voor mijzelf al vrij snel uit dat ik dit niet alleen kon gaan doen. En gelukkig kwam Sidney op mijn pad. Hij bleek al snel veel meer te zijn dat een trainer die tijdens een uur een verplicht rondje met je maakt door de sportschool en je vervolgens een factuur in de handen drukt. Sidney heeft niet alleen oog voor het lichamelijke aspect, maar bekijkt ook alles daarom heen (van persoonlijke omstandigheden tot voeding) die mogelijk van invloed kunnen zijn op je sportieve prestaties. Ik heb er bewondering voor dat hij iedere week weer een uitdagend en afwisselend programma weet samen te stellen. Ook buiten de tijd samen zorgt hij voor een goed trainingsschema dat ervoor zorgt dat je iedere keer weer een stap vooruit maakt.

 

Sidney is inmiddels meer dan een vier jaar mijn trainer en hij heeft ervoor gezorgd dat ik het sporten leuk ben gaan vinden. Buiten dat het lichamelijk gezien een verandering brengt (mijn buik is in 34 jaar nooit eerder zo strak geweest!) zit ik ook veel beter in mijn vel en dat straal je uit. Qua carrière merk ik dat sporten je ook intellectueel energie geeft en ervoor zorgt dat je met een frisse blik de dag kunt beginnen. Ondanks alle narigheid die ik tijdens mijn dagelijks werk tegen kom.

 

Terug naar mijn 'oude ik' is niet langer een optie. In de toekomst zal ik samen met Sidney verder blijven bouwen. From zero to...?! Alles is mogelijk!'

Leon 2

Leon

Sinds anderhalf jaar train ik nu bij Sidney. Na een intake over wat ik wilde, kan ik niets anders zeggen dat dit bij mij tot zeer goede resultaten geleid hebben. Na jaren met altijd aanwezige rugklachten, kan ik nu melden dat deze alleen nog sporadisch voorkomen. Mijn is rug duidelijk sterker en flexibeler geworden. Wat mij ook tot een fittere en gezonde levenshouding heeft gebracht. Waardoor ik ook 15 kilo ben afgevallen. 

 

Niet alleen als fitness trainer maar ook voor mensen met specifieke lichaamsklachten heeft Sidney mij weten te helpen. Hij luistert en brengt je op een plezierige manier naar het juiste resultaat.

Yann

Yann

September 2007 ben ik aan mijn rug geopereerd (hernia L4-L5) en sindsdien Is mijn onderrug een zwakke plek. Deze operatie is goed verlopen en weerhoudt mij niet meer na al die jaren om te sporten. Omdat ik regelmatig sport bouwt de spanning zich toch op in mijn rug/verwelkollom en het resultaat Is dat ik soms weer zo vast zit dat ik mijn eigen sokken niet meer kan aandoen. Dit voelt echt als een handicap voor mij als sportman.

 

Ik ontmoette Sidney in Den Haag en gaf aan dat hij er wel even naar wil kijken. Hij heeft de tijd genomen om mij te helpen en te kijken wat er speelt. Ik dacht dat hij mijn rug ging masseren maar tot mijn grote verbazing heeft hij mijn rug niet eens aangeraakt. Door middel van zijn kennis, ervaring en technieken heeft hij vragen gesteld om samen tot de kern te komen. Dit vind ik een interessante aanpak omdat ik door de jaren heen naar zoveel fysiotherapeuten en andere ben geweest en niks heeft echt geholpen. Bij Sidney voelde dat anders.

 

De aanpak van Sidney Is uniek en heeft mij tijdelijk geholpen zonder mijn rug aan te raken iets wat geen enkele fysio in al die jaren Is gelukt. 1 sessie was voor mij dus niet voldoende om mijn problemen weg te krijgen maar de manier waarop Sidney met mij omging was zeer interessant Vaker zal ik met hem afspreken om de oorsprong van mijn problemen te achterhalen en om zo mijn klachten te laten verdwijnen. Voor mijn gevoel is er nog een lange weg te gaan maar ik heb volle vertouwen in Sidney dat ik wellicht eerder dan gedacht klacht vrij zal zijn.

Zenith

Zenith

Sinds mijn eerste bezoek aan swartgym in 2019 kom ik met enig regelmaat langs voor kinesiologie, soms voor het controleren van mijn balans, soms voor een allergie, soms voor wat anders. Ik verbaas me nog steeds over hoe simpel oplossingen dmv zijn technieken kunnen zijn. Neem bijvoorbeeld mijn lactose intolerantie. Ik kon GEEN ijs eten, of melk drinken zonder en flink ziek van te worden.

 

Maar na een sessie van een uur bij Sidney van Swartgym was ik geholpen. het enige wat ik na de sessie hoefde te doen was 24 uur geen lactose eten, en jawel. de volgende dag een milkshake gedronken zonder enige problemen. Ook vind ik de manier van werken prettig, geen poespas, geen geitenwollensokken gebeuren, gewoon aanpak. Ik sta zelf vrij nuchter in het leven en geloof niet echt in sprookjes, zo zag ik de ''toverdokter'' eerst wel. maar je moet ervaren. Zenith

Mandy

Mandy

Jaren trainen bij SwartGym en je geen moment vervelen. Dat is mijn voornaamste ervaring bij SwartGym. Daarnaast luisteren ze goed naar wat je prettig vindt, en past direct waar nodig de training aan. Geen old-school-apparaten-werk, maar balans en oefeningen met focus. Wat mij betreft is dit personal trainer 2.0 waarbij er een relaxte sfeer is en ruimte voor humor. En het resultaat mag er zijn. Bedankt!

Mandy (Graag zonder achternaam 😊)

Edwin

Edwin

Onconventioneel, motiverend en energiek relaxed. Dat is voor mij trainen bij SwartGym. Ontdekken dat je met veel plezier ook veel progressie kunt boeken met veel variatie in oefeningen. Wisten meer mensen maar hoe leuk trainen bij SwartGym is, dan kwamen ze van de bank af :-)

Anne Kinesiologie

Anna

Naast mijn personal training sessies heb ik het afgelopen jaar enkele kinesiologie sessies gehad bij Sidney. En met wat voor resultaten!

Zonder eerder echt kennis gemaakt te hebben met Kinesiologie stond ik eerlijk gezegd sceptisch tegenover of en in hoeverre Sidney mij van mijn lichamelijke klachten kon helpen: mijn voeten. Klachten die ik al jaren heb gehad omdat ik te lenig ben en daardoor niet goed op mijn voeten sta. Na vele podologie en pedicure afspraken en meerdere peperdure zooltjes, kwam ik terecht bij een Chinese pedicure die mijn klachten, anders dan alle eerdere ervaringen, wel goed wist te behandelen en voor een langere periode wist te verhelpen. Zij behandelde mij op basis van een Chinese geneesmethode en deed bijna alles met de hand (in plaats van met de normale pedicure apparaten en attributen). Ondanks dat ik dankbaar en blij was met deze resultaten, de klachten kwamen wel terug en ik moest dan ook behandelingen blijven afnemen. Toen zij uitviel was ik ten einde raad, en mijn klachten werden van kwaad tot erger. Op een gegeven moment kon ik eigenlijk niet meer lopen door de pijn.

Sidney bood aan om er eens naar te kijken. Hij had vaker verteld over zijn opleiding en Kinesiologie sessies en ik was er helemaal klaar voor om dit probleem aan te pakken!

 

Ik kan de verbanden rondom dit raadsel niet rationeel uitleggen, maar dat had ik bij de Chinese geneesmethode eigenlijk ook. Feit is dat ik na 1 sessie van Sid (en drie weken de juiste druppels mee te krijgen) nooit meer last heb gehad van mijn voeten. Het is inmiddels driekwart jaar geleden en ik kan het nog steeds niet geloven dat ik pijnvrij ben - zelfs na het dragen van hakken. Wat een verlichting! 

 

Naast voornoemde heb ik ook sessies bij Sidney afgenomen om mij te helpen net een stapje verder te komen in mijn professionele ontwikkeling: onderliggende barrières onder ogen komen en een plekje te kunnen geven. Ik voel me daarbij heel sterk en ik vind het absoluut iets om vaker te blijven doen. Het is een vorm van zelfreflectie vanuit het onderbewustzijn en die blijkt zoveel wijzer te zijn dan 'het koppie'. Wat fijn om dit met een professional te kunnen onderzoeken die mij hierin op veilige wijze begeleid en een groot gevoel van vertrouwen en empowerment geeft zodat ik de ruimte ervaar om in mijn ontwikkeling ook echt door te kunnen pakken. 

Martin kino

Martin

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik lang sceptisch ben geweest over kinesiologie. Toch maar is bij Sidney op de behandelbank gaan liggen voor een consult.

 

Ik heb veel psychologen en zelfhulpboeken achter de rug. De zelfhulpboeken gaven mij in plus minus 10 jaar nog het meeste inzicht. 

 

Verbazend vond ik het hoe Sidney in 1 uur consult de diepte inging met mij en de vinger op de zere plek kon leggen.

Prettig om tijdens het consult te merken dat Sidney in zijn element is en gepassioneerd met zijn vak bezig is.

 

Martin

Bernard

Bernard

Een jaar geleden had ik een gesprek met Sidney. Ik was 70 jaar jong, droeg iets te veel gewicht, wilde niet in een groep sporten maar toch iets blijven doen en wist niet wat een personal trainer was, laat staan een kinesioloog. Het gesprek blijkt goed verlopen te zijn want een jaar later, ben ik 20 kilo's afgevallen, ga ik fluitend naar mijn wekelijkse trainingsuurtje, doe dagelijks trouw de opgedragen oefeningen, heb eindelijk zicht over een de hoe's en waarom's in mijn leven en heb een speelse discipline opgebouwd. Ik heb bereikt wat ik niet meer mogelijk achtte. Dit allemaal mede dankzij de kunde, het geduld, de optimisme, de humor en nogmaals de kunde van Sidney.

Oh ja, ik ben degene die de wedstrijd speelt maar voel me nooit alleen. En het scheelt een slok op een borrel ( bij wijze van spreken dan want ik mag niet meer drinken van Sidney).

Sandra

Sandra

Al jaren loop ik op en af met pijn aan m’n schouder tijdens het sporten (en soms ook in het dagelijks leven). In plaats van weer naar de fysio te gaan, wilde ik een kinesiologie sessie bij Sidney doen. In deze sessie hebben we gekeken naar wat de oorzaken van de pijn zijn. Ik heb dit als een prettige sessie ervaren, waarbij we naar de kern van het probleem zijn gegaan. Soms was het lastig om Sidneys vragen te beantwoorden, maar uiteindelijk zijn we samen tot een conclusie gekomen waar ik me in kon vinden. Sidney luistert naar wat je zegt en door spiertesten kom je er samen achter wat je lichaam je probeert te vertellen. De volgende sessie zullen we onderzoeken wat ik kan doen om de blessure te herstellen. Deze sessie was leerzaam en waardevol en ik ben benieuwd wat de volgende sessie me gaat brengen.

Leonie

Leonie

Dat goed presteren in de sport meer inhoud dan trainen goed eten en voldoende rust.. dat had ik al ervaren!

Mentaal, tussen de oren moet het ook goed zitten.

En die balans is soms lastig te vinden in ons drukke bestaan.

 

Druk van buitenaf, twijfel, spanning.. hoe krijg je de juiste mindset op het moment dat het er toe doet?

 

Dit wilde ik graag leren en ondervinden!

Via via kwam ik in contact met Sidney van Swartgym.

En las ik wat over kinesiologie.

Sidney wilde me hier graag bij helpen en dankbaar nam ik zijn aanbod aan.

 

Met de nuchtere gedachte: baad het niet dan schaad het niet ging ik de 1e sessie in.

Altijd geïnteresseerd om te leren en het beste uit mezelf te halen, gaf ik me over aan deze ervaring.

 

Wat er gaanderweg allemaal omhoog kwam verbaasde me.

Je onderbewustzijn en je lichaam liegen niet. 

De dingen die we door drukte snel negeren komen toch aan het licht. 

Je lichaam geeft feiloos aan waar de knelpunten liggen waardoor je vastloopt.

Het is verbluffend en vanzelfsprekend tegelijk!

 

De dingen die omhoog komen, iets wat ik diep van binnen wel wist, maar mn vinger niet op kon leggen.

 

Dus de conclusie die ik na 1 sessie kan trekken is: dat ik het als heel verhelderend ervaren heb!

 

En ik ben heel benieuwd hoe dit door gaat werken in de toekomst.

En hoe ik dit kan toepassen in mijn sport. 

In mijn dagelijks leven en op de kritieke punten onder hoge druk.

De momenten vlak voor een wedstrijd.. de momenten die er echt toe doen!

 

Ik ga zeker nog een sessie kinesiologie inplannen!!

bottom of page