top of page

Van klacht naar kracht

Breng lichamelijke en of mentale spanningsklachten in balans
rug 2.png

Ben jij klaar voor een andere kijk?

Ben jij niet je Vitale Zelf? Denk je dat er meer moet zijn en meer in jou zit? Vaak uit zich dat in bijvoorbeeld stress en fysieke klachten. De oorzaak ligt meestal dieper dan de oppervlakte. Goed nieuws! Je vitaliteit is positief te beïnvloeden.

 

Wij begeleiden jou op zowel fysiek vlak, waar de symptomen van disbalans zich misschien als eerste manifesteren (voeding, beweging, ontspanning en slaap), alsook op mentaal- en sociaal-emotioneel vlak en op het gebied van zingeving en pro-activiteit (persoonlijk leiderschap, intrinsieke motivatie). Deze vlakken staan in verbinding en beïnvloeden elkaar.

 

Door middel van kinesiologie kunnen we kijken wat de oorzaak is en kijken wat de meest effectieve manier is voor jouw herstel. 
 

Kinesiologie

Kinesiologie is een natuurgeneeskundige methode die antwoord geeft op vragen over onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Alle informatie komt uit ons lichaam.

 

Emotionele blokkades, onbalans en stress kunnen langdurig worden opgeslagen in ons lichaam.  Met name via de spiertesten kunnen deze blokkades worden opgespoord, begrepen waar ze vandaan komen en vervolgens gecorrigeerd. 

fysio.png
Werkwijze

Stap 1: Waar zit jou blokkade / onbalans?

Eerst gaan we kijken door middel van kinesiolgie waar de onbalans zit bij jou? Dit is bij iedereen namelijk heel persoonlijk.

Kijken waar de blokkade zich bevindt is essentieel. Dit kan zijn:

  • Verstoringen aan het fysieke lichaam 

  • Verstoringen op het gebied van stofwisseling, hormonen, vitamine en mineralen, voedingsstoffen. 

  • Verstoringen op mentaal, emotioneel vlak.

  • Verstoringen in de energie, lichaamselectriciteit.

Stap 2 : herstelplan

Vervolgens wordt de meest effectieve weg naar herstel gekozen en een herstelplan opgesteld. We kunnen uittesten welke voeding een onbalans veroorzaakt en wat je kunt eten ter ondersteuning. Zelf zul je dan ook een aantal veranderingen door gaan voeren zodat je beter in balans komt. 

Stap 3 : Actie 
Vervolgens gaan we de oorzaken herstellen door middel van technieken uit de kinesiologie om lichaam en geest weer in balans te brengen. Samen met eventueel een leefstyle advies en/of beweegplan leer je je levensstijl positief veranderen zodat je blijvend resultaat hebt.

Nu is het tijd voor jou!

Neem contact op voor een andere kijk op jouw gezondheid.

Martin den dijken

Door een auto ongeval ben ik lichamelijk wat beperkt geraakt. Ik heb de afgelopen jaren vaak de sportschool/fysio bezocht maar ben nooit echt verder gekomen in de reguliere sector. Vooral met lopen niet. 

 

Nu heb ik laatst Sidney ontmoet en snap ik waarom ik niet verder kwam. Er is meer voor nodig om vooruit te komen dan alleen maar trouw je rondje doen in de sportschol en naar de fysiotherapeut(regulier). Wat ik overigens al heel wat vond van mijzelf. Maar met Sidney leer ik nu om doelgericht te sporten. En hij motiveert mij om daar waar ik zou stoppen met een oefening, om door te gaan en grenzen te verleggen. 

 

Ik kijk uit naar de komende tijd met Sidney! Ruim 15 jaar na het auto ongeval eindelijk echt beginnen met herstel! Martin

Wat is mijn investering?
120 euro per sessie

Neem contact op voor een gratis proefles personal training en kennismaking

bottom of page