top of page

Our Clients Say

Schermafbeelding 2021-10-20 om 21.20.00.png

Een jaar geleden had ik een gesprek met Sidney. Ik was 70 jaar jong, droeg iets te veel gewicht, wilde niet in een groep sporten maar toch iets blijven doen en wist niet wat een personal trainer was, laat staan een kinesioloog. Het gesprek blijkt goed verlopen te zijn want een jaar later, ben ik 20 kilo's afgevallen, ga ik fluitend naar mijn wekelijkse trainingsuurtje, doe dagelijks trouw de opgedragen oefeningen, heb eindelijk zicht over een de hoe's en waarom's in mijn leven en heb een speelse discipline opgebouwd. Ik heb bereikt wat ik niet meer mogelijk achtte. Dit allemaal mede dankzij de kunde, het geduld, de optimisme, de humor en nogmaals de kunde van Sidney.

Oh ja, ik ben degene die de wedstrijd speelt maar voel me nooit alleen. En het scheelt een slok op een borrel ( bij wijze van spreken dan want ik mag niet meer drinken van Sidney).

Bernard - 

Our Clients Say

MEXICO FOTO.jpeg
Naast PT heb ik ook sessies bij Sidney afgenomen om mij te helpen net een stapje verder te komen in mijn professionele ontwikkeling: onderliggende barrières onder ogen komen en een plekje te kunnen geven. Ik voel me daarbij heel sterk en ik vind het absoluut iets om vaker te blijven doen. Het is een vorm van zelfreflectie vanuit het onderbewustzijn en die blijkt zoveel wijzer te zijn dan 'het koppie'. Wat fijn om dit met een professional te kunnen onderzoeken die mij hierin op veilige wijze begeleid en een groot gevoel van vertrouwen en empowerment geeft zodat ik de ruimte ervaar om in mijn ontwikkeling ook echt door te kunnen pakken. 

Anna Fliers

bottom of page