top of page

Afvallen door een andere kijk

Word fysiek sterk en fit

Een 12 weken programma waar je duurzaam en blijvend leert afvallen.

Wil jij graag afvallen?

Dit programma is voor mensen die opzoek zijn naar een natuurlijke manier van afvallen en voor mensen die al veel trainingsmethodes of diëten geprobeerd hebben maar waar  het nog niet gelukt is om af te vallen. 

IMG_7987.JPG

Waarom is dit programma voor jou?

Als afvallen makkelijk had geweest had de meerderheid van Nederland geen overgewicht gehad. Helaas is dat wel het geval. Er zijn genoeg sportscholen in Nederland en er is genoeg informatie te verkrijgen. Daar ligt het dus niet aan. Maar wat dan wel? Op de volgende vragen geven wij antwoord, advies en begeleiding:

  • Wat is de kern van het probleem?

  • Wat heb jij nodig om af te kunnen vallen?

  • Persoonlijke begeleiding naar jouw doel. 

Wie zijn wij?

SwartGym is een Holistisch gezondheidscentrum met privé gym, gericht op het herstellen van fysieke en mentale klachten op een natuurlijke manier. 

Wij werken volgens het principe dat wanneer we op één lijn zitten met onszelf - ons lichaam, onze geest en onze ziel - we op ons krachtigst en gelukkigst zijn. 

 

Wanneer we niet op een lijn zitten, kan het moeilijk zijn om toegang te krijgen tot ons ware potentieel en kunnen we niet herstellen of komen klachten vaak terug. 

 

Het doel van SwartGym is niet alleen om je te helpen weer op één lijn met jezelf te komen, maar ook om je te helpen ontdekken welke barrières dit verhinderen. Op deze manier kan SwartGym worden beschouwd als een reis zowel naar binnen als naar buiten.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Gecertificeerd en met ruime ervaring binnen de sport, natuurlijke geneeskunde, voedingsleer en kinesiologie helpen wij mensen met een unieke aanpak. Iedereen is tenslotte anders en heeft een andere benadering nodig. 

  • Traject 12 weken v.a. 750 euro

  • Inclusief privégym, Personal trainer, Voedings begeleiding, en kinesiologie en dagelijkse ondersteuning. 

  • Hoofd begeleiding Sidney samen met het team.

Dilan.JPG

Hanneke Vogelaar

Schade expert

Sidney is inmiddels meer dan een vier jaar mijn trainer en hij heeft ervoor gezorgd dat ik het sporten leuk ben gaan vinden. Buiten dat het lichamelijk gezien een verandering brengt (mijn buik is in 34 jaar nooit eerder zo strak geweest!) zit ik ook veel beter in mijn vel en dat straal je uit. Qua carrière merk ik dat sporten je ook intellectueel energie geeft en ervoor zorgt dat je met een frisse blik de dag kunt beginnen. Ondanks alle narigheid die ik tijdens mijn dagelijks werk tegen kom.

 

Terug naar mijn 'oude ik' is niet langer een optie.

Leon Enthoven

Owner Enthoven Agenturen BV

Sinds anderhalf jaar train ik nu bij Sidney. Na een intake over wat ik wilde, kan ik niets anders zeggen dat dit bij mij tot zeer goede resultaten geleid hebben. Na jaren met altijd aanwezige rugklachten, kan ik nu melden dat deze alleen nog sporadisch voorkomen. Mijn is rug duidelijk sterker en flexibeler geworden. Wat mij ook tot een fittere en gezonde levenshouding heeft gebracht. Waardoor ik ook 15 kilo ben afgevallen. 

bottom of page