top of page

Sidney Swart

Eigenaar SwartGym

1Z1A0355.JPG

"Succes is teamsport; alleen kom je ver,
samen kom je verder."

Mijn naam is Sidney Swart, oprichter van de SwartGym. Mijn leven begon turbulent. Ik werd geboren met schisis en kon daardoor nauwelijks eten, drinken en praten. Ik was voor 60% doof en kreeg een bacterie in het ziekenhuis wat bijna mijn leven heeft gekost. In totaal heb ik hierdoor elf operaties ondergaan. Dit proces van leren en herstellen heeft 18 jaar geduurd. Toen ik 16 was hielp een kinesioloog mij van een diepgewortelde angst af in een sessie. Ze hielp topsporters op de olympische spelen, mensen van de geheime dienst en ondernemers. Dat vond ik gaaf. Vanaf toen wist ik hier wil ik mensen mee gaan helpen in mijn eigen centrum. Mensen helpen op een dieper niveau. 11 jaar later, op mijn 27e was dat een feit. Een Holistisch gezondheidscentrum : genaamd SwartGym

Door deze turbulente start heb ik geleerd dat opgeven geen optie is. Dit betekende de dood toen ik klein was. Deze mentaliteit heeft mij geholpen in de topsport (shorttrack schaatsen). Daar heb ik veel geleerd van andere sporters, goede en minder goede trainers, de verschillen in het binnen en buitenland maar ook dat de gebieden fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel met elkaar verbonden zijn. Op mijn 20e ben ik daarom natuurlijke geneeskunde (kinesiologie) gaan studeren.

Op mijn 19e heb ik mee gedaan aan de kennismakingsdagen van het korps commando troepen die ik mocht voltooien.

Mijn overtuiging is en dat heb ik zelf ervaren dat je uit je grootste pijn je grootste kracht kunt halen.

Na gedwongen te moeten stoppen met schaatsen door een schouder blessure, kan ik mijn persoonlijkheid kwijt in het trainen en coachen van anderen. Iedereen die meer uit zichzelf wil halen en/of gezonder willen leven. Graag deel ik hierin mijn kennis en ervaring. Mijn motto: You want to change your life? Change the way you think. 

 

Samen met mijn team zijn we succesvol door onze unieke aanpak. 

​​"Biologisch en fysiologisch verschillen wij als mensen niet zoveel van elkaar; historisch - in onze verhalen - zijn we allemaal uniek" 

IMG_7342.jpg

2013 korps commandotroepen

IMG_7343.JPG

Juli 2012 Trainingsstage Amerika - LA

Get in Touch

Dollard 58 Zwijndrecht

06-48828237

Bedankt!

bottom of page