Sidney Swart

Personal trainer & kinesioloog

1Z1A0355.JPG

"Succes is teamsport; alleen kom je ver,
samen kom je verder."

Mijn naam is Sidney Swart, oprichter van de SwartGym. Mijn achtergrond ligt in de topsport als shorttrack schaatser. Tijdens mijn schaatscarrière werd voor mij duidelijk dat het ene niet zonder het andere gaat en dat alles met elkaar samenhangt. Daarom ben ik natuurlijke geneeskunde gaan studeren.

Na gedwongen te moeten stoppen met schaatsen door een schouder blessure, kan ik mijn persoonlijkheid kwijt in het trainen en coachen van anderen. Iedereen die meer uit zichzelf wil halen en/of gezonder willen leven. Graag deel ik hierin mijn kennis en ervaring. Mijn motto: You want to change your life? Change the way you think. 

 

Bij mij kun je terecht in mijn exclusieve gym voor een training en/of coaching sessie. Alles is erop gericht om voor jou het gat te dichten tussen waar je nu staat en waar je wilt zijn. 

​​"Biologisch en fysiologisch verschillen wij als mensen niet zoveel van elkaar; historisch - in onze verhalen - zijn we allemaal uniek

Peter-Samwelkopie_edited_edited.jpg

Peter Samwel

Consulent levensvragen, supervisor & trainer

"Zonder bewustzijn geen leven."

In ieders leven doen zich momenten voor waarbij een luisterend oor, een begeleider of personal coach gewenst is.

 

Het stellen van de goede vragen en het motiveren tot het juiste handelen kan in het persoonlijk leven van mensen soms een noodzakelijke stimulans zijn. Ieder mens wordt dus in zijn of haar leven geconfronteerd met zingevingsvragen, thema’s die betrekking hebben op het betekenis geven aan levensgebeurtenissen en -omstandigheden. Dit kunnen ook bv vragen zijn over de werksituatie zoals: ‘Zit ik nog wel op een goede werkplek?' of 'Past sowieso het beroep, dat ik nu alweer jaren uitoefen, nog wel bij mij?’

 

Alle verschillende vormen van levensvragen kunnen daarom aan bod komen binnen een persoonsgericht traject van coaching en begeleiding.

 

Peter Samwel (1953) is ruim dertig jaar Consulent Levensvragen, supervisor en trainer. Hij werkte als zodanig binnen de Nederlandse Krijgsmacht, onder de vlag van Vrijzinnigen Nederland, vanuit zijn Praktijk voor Levensvragen en ook vele jaren binnen de Kinesiologie.

 

Zijn professionele werkervaring binnen het coachen, begeleiden en trainen van mensen is inmiddels zijn levenslange passie.

PHOTO-2021-11-30-19-01-25_edited.jpg

Ellen

Touch for health en stress release kinesioloog

IMG_0900.heic

Dilan

Personal trainer

specialiteit functional training

PHOTO-2021-11-30-20-40-01_edited.jpg

Carolijn

Personal trainer, sportmasseuse