vitaliteit
proffesionele begeleiding

SwartGym is dé privegym die jou kan helpen om jouw fysieke doelen te behalen. Bij ons train je verantwoord en afwisselend, waarbij een gezonde dosis uitdaging niet uit de weg wordt gegaan. Samen met een ervaren en gecertificeerde personal trainer stoom jij je klaar om jouw sportieve dromen waar te maken.

 Iedereen is anders en heeft een unieke aanpak nodig om zijn/haar doelen te bereiken. Bij SwartGym train je niet alleen onder persoonlijke begeleiding, maar tijdens de training sta jij te zweten in je privé gym. Geen reden om je in te houden, geen schaamte en geen afleiding. Bij SwartGym kun je voor 100% focussen op jezelf en je doel.

 

SwartGym combineert hoogwaardige personal training met kinesiologie, voeding en lifestyle coaching. Onze professionals zetten een stok achter de deur om jou zoveel mogelijk te stimuleren om het beste resultaat te behalen. Wij bieden begeleiding op maat, wanneer jij dat nodig hebt.

17923783243791889_edited.jpg
Werken aan je vitaliteit bij SwartGym 

Tarieven idicatie

Fit basis 150,- euro per maand


 

 • 1x per maand nieuw weekschema op maat en personal training in de privégym

 • Voedingsadvies op maat

 • 1x per maand kinesiologie

 • Ondersteunend thuis programma (leefstijl aanpassing) 

 

Goede basis 280 euro per maand

 • 1x per week personal training 60 min

 • Voedingsadvies op maat

 • 1x per maand kinesiologie (optimaliseren van je energie)

 • Ondersteunend thuis programma 

 

Ambitie pakket 480 euro per maand

 • 2x per week personal training 60 min

 • Voedingsadvies op maat

 • 1x per maand kinesiologie (optimaliseren van je energie)

 • Ondersteunend thuis programma 

 

Winnaars pakket 550,- euro per maand

 • 3x per week personal training 60 min

 • Voedingsadvies op maat

 • 1x per maand kinesiologie (optimaliseren van je energie)

 • Ondersteunend thuis programma 

 

IMG_7333.JPG
17930730133632292.jpg
18007816960342224.jpg
17992374907391123.jpg

Losse Kinesiologie sessie

 • 75,- per sessie

 

Tijdens het inspiratiegesprek bespreken we jouw doelstelling en/of klachten en ontwikkelen we een traject van 3, 6 of 12 maanden helemaal afgestemd op jou.

Ervaringen
Toepassingen 

'The starting point of all achievement is desire'.

Schermafbeelding 2020-02-23 om 18.00.10.
Schermafbeelding 2020-02-23 om 18.04.31.
Schermafbeelding 2020-02-23 om 18.07.07.
Schermafbeelding 2020-02-23 om 18.06.40.
Schermafbeelding 2020-02-23 om 18.05.16.
Schermafbeelding 2020-02-23 om 18.14.30.

Kracht

Het versterken van de spieren is belangrijk in elk programma of je nu lichaamsvet wilt verliezen, voor een sport aan het trainen bent of spiermassa wilt opbouwen. In de training krijg je effectieve oefeningen voor het versterken van de spieren. 

 

Fitter en energieker voelen

Samen werken we aan de belastbaarheid van het lichaam. Als jou lichaam meer aankan, ga jij je steeds fitter voelen, daarom combineren we kracht en conditie training om dit doel te bereiken. Waarbij ook lenigheid, coördinatie en stabiliteit komt kijken.  

Revalideren

Heb jij een (sport) blessure, dan kun je terecht in de SwartGym. Krachttraining wordt veel gebruikt bij revalidatie. Samen werken we aan het versterken en de aansturing van spieren, om naar een gezond herstel te werken. 

Afvallen

Het belangrijkste om af te vallen is dat je een energie tekort creëert (minder calorieën). De energie haal je dan uit het opgeslagen vet. Door aangepaste voeding te combineren met conditie en krachttraining val je het meest effectief af. 

Conditie

De training die de hartslag verhoogt, het hart en de longen versterkt en vet verbrandt is een belangrijk onderdeel waar we aan werken. Door middel van interval trainingen werken we effectief aan een betere conditie. 

Ontstressen/uitlaatklep

Door alle drukte van het dagelijks leven is het heerlijk om sport als uitlaatklep te gebruiken. Dit onder één op één begeleiding in een ruimte voor jezelf. Sport verbetert de werking en het herstel in de hersenen, die jou stressgevoel afremmen. 

Correctie lichaamshouding

Houdingsproblemen zijn vaak het gevolg van onze zittende maatschappij. Met doelgerichte training kan je houding worden gecorrigeerd. Samen kijken we naar je houding, bewegingspatroon, je sterke en zwakke schakels en trainen we naar een betere lichaamshouding.  

Voorbereiden voor een wedstrijd

Heb jij extra training nodig voor een bepaalde doelstelling die je wilt behalen? Denk aan het lopen van de marathon, een schaatswedstrijd of triatlon. Stoom jezelf klaar in de SwartGym. We focussen op techniek verfijning, het versterken van de relevante spieren en de mindset.  

Zelfverzekerder of weerbaarder worden

Fysiek levert sport veel op, maar het draagt ook bij aan je zelfvertrouwen. SwartGym motiveert je en helpt je naar prestaties, dat geeft je enorm veel zelfvertrouwen en neem je weer mee in het dagelijks leven door een zelfverzekerde houding. Je wordt minder kwetsbaar en verandert je zelfbeeld.