top of page

The Full Story

Het trainingsprogramma dat jouw leven zal veranderen

Bij SwartGym investeer je in jezelf. Je kiest voor een persoonlijke, natuurlijke en effectieve aanpak. Je kiest voor groei op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Wat houdt het in

SwartGym is een holistisch gezondheidscentrum dat een andere kijk biedt op gezondheid en prestaties.

 

Verkeerde voeding, een slechte lichaamshouding, te weinig beweging, een oppervlakkige ademhaling en psychische spanning zorgen voor de meeste klachten.

 

SwartGym brengt door middel van een unieke integrale aanpak lichaam en geest weer in evenwicht en vergroot zo de vitaliteit, veerkracht en levenskracht van de mens.

 

Wat kun je verwachten?

Bij SwartGym kun je verwachten dat wij verschillende technieken en benaderingen gebruiken om je welzijn en balans te bevorderen.

1. Intakegesprek: Het begint met een intakegesprek waarin wij jou beter kunnen leren kennen en wordt er informatie verzameld over je medische geschiedenis, symptomen, doelen en eventuele specifieke zorgen. Dit helpt ons om een beter begrip te krijgen van je individuele behoeften en om een gepersonaliseerde aanpak te ontwikkelen.

 

2. Kinesiologie: Door middel van kinesiologie (spiertesten) kijkt Sidney hoe de energiebalans is en of er eventuele blokkades in het lichaam zitten. Er wordt op verschillende niveaus gekeken. Dit haalt een heleboel giswerk weg en kun je meteen effectief met de oorzaak aan de slag. 

 

Vier gebieden waarop wij kijken: 

 

1. Fysieke factoren (conditie spieren, pezen, gewrichten) 

2. Chemie (hormonen, neurotransmitters, vitamines, mineralen, enz.) 

3. Emotie (stress, trauma, overtuigingen) 

4. Energie (energiesysteem en omgeving) 

 

Deze vier niveaus communiceren onderling met elkaar en beïnvloeden elkaar. Als er op een vlak een disbalans is, kunnen de andere vlakken ook uit balans raken. Wij kijken naar de oorzaak, waar en wanneer de disbalans is ontstaan en maken vanuit hier een effectief plan voor jou.

 

3. Persoonlijk groeiplan: Op basis van de informatie uit de spiertesten adviseren wij een groei/herstel plan met verschillende soorten ondersteuning. Hierin kunnen wij verschillende technieken en methoden toepassen om jouw balans te herstellen en eventuele blokkades op te heffen.

 

Wij ondersteunen op de volgende gebieden:

 

Fysiek: SwartGym werkt met gediplomeerde personal trainers en een privégym wat ervoor zorgt dat je alle focus op jezelf hebt, verantwoord kunt sporten en naar je doel kunt toewerken.

 

Chemie balans: SwartGym werkt met kinesiologie om te kijken hoe de balans is tussen hormonen, neurotransmitters, vitamines, mineralen, enz. Het is belangrijk dat deze stoffen in balans zijn wil jij je fit en vitaal voelen. Al deze informatie zit in het lichaam opgeslagen en Sidney is erin getraind om deze informatie door middel van kinesiologie uit te lezen. Ook kunnen wij testen welke voeding wel of niet bij jou past. Dit is namelijk heel persoonlijk.

 

Emotionele ondersteuning: SwartGym erkent de verbinding tussen lichaam en geest en kan ook aandacht besteden aan emotionele aspecten. Door middel van kinesiologie kunnen we jou begeleiden bij het verkennen van eventuele emotionele blokkades of stressfactoren die van invloed kunnen zijn op je welzijn. Dit kan gepaard gaan met gesprekken, visualisaties of andere technieken om emotionele balans te bevorderen.

 

Energie: Ieder mens is uniek, de omgeving heeft een enorme invloed op jou als mens. We kunnen door middel van kinesiologie kijken waar jij energie van krijgt of wat jou te veel energie kost. Dit is essentieel om te weten wil jij kunnen groeien of herstellen.

 

4. Educatie, training en advies: Tijdens het programma krijg je educatie en advies over levensstijl, voeding, lichamelijke oefeningen, ademhaling of andere aspecten die je welzijn kunnen bevorderen. Dit kan helpen om je bewust te maken van factoren die van invloed zijn op je gezondheid en om positieve veranderingen in je dagelijks leven aan te brengen.

 

 

Voor wie:
Wij helpen kinderen die niet lekker gaan thuis of op school tot oudere. Van medewerkers die dreigen uit te vallen tot mensen die een stapje verder willen in hun ontwikkeling en hier professionele begeleiding willen hebben. Van beginnende sporters tot topsporters. Een ding hebben ze allemaal gemeen. Ze hebben van een vriend of vriendin gehoord dat er meer mogelijk is dan tot nu toe is gedacht. En dat is bij SwartGym het geval. Kijk hier voor meer toepassingen.

 

Wat anderen zeggen: 
Sidney is een echte vakman, die met zijn kijk en kunde een unieke combinatie biedt met zijn team om je naar de next level te brengen, zowel fysiek als mentaal. Specifiek zijn Kinesiologie praktijk heeft mij enorm geholpen richting een 100% peak performance flow staat te komen. Systematisch wordt alles dat dit in de weg staat behandeld. Een aanrader voor een ieder die zichzelf wilt verbeteren, of tegen persoonlijke problemen aanloopt." Michaelangelo

 

 

Investering

Een investering die gelijk staat een een vakantie alleen heb je hier echt wat aan. Dit is een investering in jezelf. Niemand kan dit van jou afpakken. De investering die je in jezelf doet is niet alleen voor jou, maar ook voor je naasten. 

1200 euro voor 3 maaden

Dit traject kent 3 fases. 

  1. Ontdekken en leren hoe je gevormd bent door de wereld om je heen. 

  2. De levenskracht ontdekken en ervaren die in ieder individu ligt. 

  3. Jezelf herprogrammeren. Je innerlijke en uiterlijke wereld transformeren. 

 

De drie fases vertegenwoordigen een geleidelijke uitbreiding van je bewustzijn van wie je bent en wat je allemaal kunt. 

 

Een keer per week heb je een sessie en krijg je oefeningen en opdrachten mee. 

 

Wil je een losse sessie? Dan kost het 120 euro.

Hoe kan ik starten?

1. Neem contact op.
Stuur ons een mailtje dan maken we een afspraak!

2. Gratis kennismaking.
Kom bij ons langs zodat we kunnen kennismaken en kunnen kijken of dit bij jouw en ons past. 

3. Begin de mooiste reis.

Als we er van beide kanten een goed gevoel bij hebben  plannen we jouw traject in. 

bottom of page