top of page

The Full Story

Over leiderschap, verbinding en authenticiteit

Stap in de wereld van leiderschap, verbinding en authenticiteit tijdens de 4-daagse leiderschapstraining in Spanje. Dit wordt georganiseerd door SwartGym, waarbij de krachtige roofvogels, paarden en kinesiologie je een spiegel voorhouden en diepgaande inzichten biedt in je uitstraling, energie en leiderschap.

IMG_7095.jpg

Fares Boustanji en Sidney Swart bieden verschillende ervaringen aan, met als doel om te voelen hoe het is om in verbinding te zijn en het te herkennen als je uit verbinding bent.

Heel veel leiders of directeuren denken meer impact te maken, door wat ze doen. Zij zijn heel de dag bezig de juiste taal of het juiste gedrag te vertonen. 

Als je in verbinding komt met jezelf, zal je merken dat je veel meer impact maakt met wie jij bent, dan de leider die je denkt te moeten zijn. Hierdoor zal je veel minder hard hoeven te werken, want het komt bij jou van binnenuit, het wordt door jouw energie gedragen.

Met als resultaat dat jouw team en jezelf efficiënter gaan werken.

In de ochtend beginnen we met een meditatie op het strand. We leren verbinding te maken met ons lichaam en geest.

 

Je leert voelen wat er door jou heen gaat en wat het effect daarvan is op de omgeving is. De roofvogels leren jou om terug te gaan naar jezelf.

Met de wijsheid van de vogels gaat de training verder met paarden. Dan kan je met wat je bij de vogels hebt gevoeld, de verbinding met jezelf, ga je koppelen aan een besluit. Wat wil je? Met je energie kun je een paard in de hoek sturen, mits je verbonden bent met jezelf. 

Tussen de middag is er genoeg tijd om tot rust te komen en te reflecteren op de ervaringen die je hebt opgedaan. 

Sidney zal door middel van kinesiologie helpen bij het herstel en/of groeiproces. Die jou in staat stellen om verder te komen.

In de avond is er een kampvuur. Hier worden levensverhalen gedeeld. Hoe is jouw leven verlopen en wat heeft invloed gehad op wie jij nu bent. We gaan kijken naar wat jou heeft gevormd.

 

Deze 4-daagse leiderschapstraining is geschikt voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei, leiderschapsontwikkeling en zelfreflectie. Of je nu een manager, ondernemer, teamleider of gewoon geïnteresseerd bent in het versterken van je leiderschapsvaardigheden, deze training biedt een unieke en transformerende ervaring die je zal helpen om te groeien als een authentieke en verbonden leider. Durf jij jezelf uit te dagen, te verkennen en te groeien in een omgeving van wijsheid, kracht en inspiratie?

IMG_6005 2.HEIC

Meld je aan

Datum : van 27 november t/m 1 december

Kosten : 2700 euro exclusief vliegticket

Adres : Mas Santo Spanje

Extra info:

Je wordt op het vliegveld opgehaald en weer naar het vliegveld toegebracht na de 4 daagse training. 

bottom of page