top of page

Hoe kom ik in de flow?

Er zijn veel boeken geschreven over hoe je moet bereiken wat je wilt. Succes behalen, het leven van je missie, het volgen van je passie; het zijn stuk voor stuk geliefde onderwerpen.

Er is alleen één enorm struikelblok waar heel veel mensen tegenaan lopen.


Hét belangrijkste ingrediènt waar alle succes en geluk mee begint. En dat is de vraag: Wát wil je? En dan bedoel ik: Wat wil je wérkelijk? Vanuit je allerdiepste ware zelf. Pas als je dat weet, kun je je focus stellen en werkt flow mee.


Vaak krijg ik mensen bij me die me vertellen: "Ik wil zo graag min hart volgen, maar ik weet niet wat min hart wil" En precies dit is waarom mensen niet succesvol zijn, waarom mensen ziek worden en waarom men ongelukkig door het leven gaat. Mensen weten niet wat ze willen in het leven. Ze kunnen niet meer bij hun hartsverlangen, bij hun innerlijke navigatie.


Dat is niet vreemd als je kijkt naar de maatschappij waarin wij leven. Het intellect heeft de plaats ingenomen van zowel het lichaam als het gevoel, de mens is totaal uit evenwicht. Als je op het level van het hoofd gaat kijken wat je wilt, kom je niet veel verder dan wensen die voorvloeien uit overtuigingen die gaan over het beeld dat je hebt van jezelf en de wereld en over hoe jij denkt dat je daar het meest uit kunt halen.


Met een betere baan, een grotere auto of een perfectere relatie. Het 'willen' waar ik over spreek, gaat over wat je werkelijk wilt op het level van het hart. Waar de levenskracht die in je stroomt voelbaar is en je voortstuwt op het pad dat je graag wilt bewandelen. Waar je expressie kunt geven aan de intentie waarmee je deze wereld in kwam.


Dat 'willen' speelt zich af op een laag die je niet kunt denken, enkel voelen. Dit is de laag waarop jij jezelf richting geeft vanuit een exacte finetuning op wie je bent en welke intentie je hebt. Het ego heeft als functie jouw intentie vorm te geven in de wereld. De mens is dit klaarblijkelijk vergeten, is doelen gaan stellen op basis van egodenken en heeft daarmee de bron van levenskracht, geluk en succes de das omgedaan.


Het is hoog tijd dat het gevoel weer die plek inneemt waar het oorspronkelijk voor is bedoeld. En dat mensen het leven gaan leven dat past bij wie ze werkelijk zijn.


Bij SwartGym ga je door middel van is kinesiologie opnieuw contact maken met je gevoelens. Het legt je uit dat emoties een schat aan informatie in zich dragen over hoe het met je gaat en in hoeverre het leven dat je leeft afgestemd is op wie je bent en wat je wilt in je leven.


Tot in de kleinste details geven ze je ieder moment aan of de stappen die je zet nog kloppen met je diepste intentie. Het emotionele lichaam is zodoende het meest feilloze navigatiesysteem dat de mens tot zijn beschikking heeft.


In deze sessies doe ik je een handreiking in hoe deze energetische laag te herkennen en te leren luisteren naar je diepste zelf. Dat doe ik door je te leren hoe je je lichaam leert lezen en je lichaamsbewustzijn te vergroten.

Een reis langs alle menselike emoties, gevoelens en gemoedstoestanden, want iedere emotie, ieder gevoel en iedere subtiele sensatie geeft je feedback op its wat in jou of in jouw binnen- en buitenwereld verandert en wat misschien daarom ook wel van jou vraagt koers bii te stellen of juist mee te bewegen op een bepaalde stroom.


Het verrast je misschien hoeveel er in je lichaam opgeslagen zit.


Flow en harmonie is voor iedereen beschikbaar. Durf jij naar je lichaam te luisteren?17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page