Ervaringen

bronwasser_edited_edited.jpg

DANIËL

Ik wist niet direct hoe ik dit moest oplossen, maar wel dat het niet de goede kant op zou gaan, als ik op deze manier zou blijven trainen.Daarom besloot ik om me te gaan verdiepen in personal training. Mijn introductieles kreeg ik van Sidney. 


Lees verder...

Martin.jpg

Martin

Ruim 15 jaar na het auto ongeval eindelijk echt beginnen met herstel! Na een intake met Sidney snap ik waarom ik niet verder kwam. Hij liet mij zien en ervaren dat er meer voor nodig is om vooruit te komen dan alleen maar trouw je rondje doen in de sportschol en naar de fysiotherapeut(regulier).

 

Lees verder...

Schermafbeelding 2020-03-31 om 20.32.32.

Mike

Ik ben geconfronteerd met zaken heel diep van binnen, ergens weggestopt, die mij belemmerde het meeste uit mezelf te halen. Door middel van zijn technieken zijn we achter decennia oude blokkades gekomen waar ik nu bewust mee aan de slag ga en al in korte tijd een enorm verschil hebben gemaakt in mijn leven.

 

Lees verder...

MEXICO FOTO.jpeg

Anna

Sidney is echt zo’n ultieme professional voor mij: veel kennis over sport, mentale factoren en fysieke kennis. Maar ook tips voor een beter dieet hebben mij geholpen te groeien.Het was voor mij snel herkenbaar dat Sidney op hoog niveau zelf gesport heeft en vast een goed voorbeeld heeft gehad van een coach.

 

Lees verder...

Schermafbeelding 2020-03-31 om 20.32.32.

Joyce

Via mijn vriend ben ik in contact gekomen met Sidney, en dus ook met kinesiologie. Ik was totaal niet bekend met deze behandelingen, en had er dan ook totaal geen verwachtingen bij. De eerste sessie ben ik ook volledig blanco in gegaan, en al meteen na deze eerste afspraak merkte ik als iets. Dit was niet zo zeer te voelen in mijn lijf, of door kwaaltjes in mijn lijf. meer de vragen die tijdens onze afspraak werden gesteld zette mij aan het denken.

 

Lees verder...

leon_edited.jpg

LEON

Uitdagend, prikkelend zelfs – maar altijd met humor, interesse en respect. Hij laat je zien en echt begrijpen hoe je tot betere prestaties komt.

 

Lees verder...

Schermafbeelding 2020-03-31 om 20.32.32.

HANNEKE

Sidney is inmiddels meer dan een vier jaar mijn trainer en hij heeft ervoor gezorgd dat ik het sporten leuk ben gaan vinden. Buiten dat het lichamelijk gezien een verandering brengt (mijn buik is in 34 jaar nooit eerder zo strak geweest!) zit ik ook veel beter in mijn vel en dat straal je uit.

 

Lees verder... 

Leon enthoven.jpg

Leon

Na jaren met altijd aanwezige rugklachten, kan ik nu melden dat deze alleen nog sporadisch voorkomen. Mijn is rug duidelijk sterker en flexibeler geworden. Wat mij ook tot een fittere en gezonde levenshouding heeft gebracht. Waardoor ik ook 15 kilo ben afgevallen. 

 

Lees verder...

Contact

Dollard 58

3332 EH Zwijndrecht​

 

Tel: 0648828237