top of page
Dilan.JPG

Word fit en blijf fit 

Ben jij het zat om in een overvolle sportschool te trainen waar je aan je lot wordt overgelaten of voel je je er gewoon niet prettig?

Daar waar je zelf niet slaagt om je doel(en) te behalen, zullen wij jou als personal trainer helpen om jouw fysieke en mentale ambities waar te maken. Iedereen is anders en heeft een unieke aanpak nodig om zijn/haar doel(en) te bereiken.

 

Bij SwartGym train je niet alleen onder persoonlijke begeleiding, maar tijdens de training sta jij te zweten in je privé gym. Geen reden om je in te houden, geen schaamte en geen afleiding. Bij SwartGym kun je voor 100% focussen op jezelf en je doel.

 

Voeding als medicijn

Wat hebben we nodig om elke dag opgewekt, dynamisch en vol energie te zijn? Om vierentwintig uur per dag te presteren heeft ons lichaam behoefte aan voldoende voedingsstoffen, en die kunnen we alleen via de juiste voeding binnenkrijgen. 

Bij SwartGym krijg je inzicht in welke stoffen waarvoor verantwoordelijk zijn en welke levensmiddelen je moet eten om bepaalde vitaminen en mineralen, koolhydraten, vetzuren en eiwitten op te nemen. 

Wij helpen door gericht advies waardoor je allerlei kwaaltjes kunt voorkomen en zelfs verhelpen. 

17923783243791889.jpg

Mandy

Jaren trainen bij SwartGym en je geen moment vervelen. Dat is mijn voornaamste ervaring bij SwartGym. Daarnaast luisteren ze goed naar wat je prettig vindt, en past direct waar nodig de training aan. Geen old-school-apparaten-werk, maar balans en oefeningen met focus. Wat mij betreft is dit personal trainer 2.0 waarbij er een relaxte sfeer is en ruimte voor humor. En het resultaat mag er zijn. Bedankt! Mandy (Graag zonder achternaam 😊)
Wat zijn de tarieven?

Persoonlijke begeleiding in de prive gym kan vanaf 300 euro in de maand voor 1 keer per week. Hier zit voeding en lifestyle coaching bij in. 

Neem contact op voor een gratis proefles personal training en kennismaking

Edwin - 

Onconventioneel, motiverend en energiek relaxed. Dat is voor mij trainen bij SwartGym. Ontdekken dat je met veel plezier ook veel progressie kunt boeken met veel variatie in oefeningen. Wisten meer mensen maar hoe leuk trainen bij SwartGym is, dan kwamen ze van de bank af :-)
bottom of page