top of page

Is dit normaal?

Bijgewerkt op: 28 mei

We leven in een wereld waar veel dingen als normaal worden beschouwd, ook al zijn ze dat niet. We accepteren onze dagelijkse sleur en denken dat dit het leven is, terwijl we de controle over ons eigen leven verliezen. Maar ik ben hier om je te vertellen dat het tijd is om de norm in vraag te stellen en jouw leven te leiden zoals jij dat wilt.


Laten we beginnen met overgewicht. Het is tragisch om te zien hoeveel mensen dit als normaal beschouwen. Maar als we het hebben over een stijgende obesitas-epidemie, zouden we ons moeten afvragen of dit normaal is. Mensen leven met gezondheidsproblemen, lage zelfwaardering en een minderwaardigheidsgevoel, allemaal omdat we overgewicht als normaal hebben geaccepteerd.

We moeten ons bewust worden van onze ongezonde levensstijl en werken aan het behalen van gezondheidsdoelen.


Het nemen van medicatie is een ander voorbeeld van iets dat we als normaal beschouwen, hoewel het dat niet zou moeten zijn. Artsen schrijven ons medicijnen voor om symptomen te bestrijden, maar in plaats van het vinden van de oorzaak van het probleem, blijven we gewoon de medicatie slikken. Waarom zouden we ons lichaam met chemicaliën belasten als we de oorzaak van het probleem kunnen vinden en oplossen? Laten we ons lichaam de natuurlijke genezing geven die het nodig heeft.