top of page

Is dit normaal?

Bijgewerkt op: 28 mei 2023

We leven in een wereld waar veel dingen als normaal worden beschouwd, ook al zijn ze dat niet. We accepteren onze dagelijkse sleur en denken dat dit het leven is, terwijl we de controle over ons eigen leven verliezen. Maar ik ben hier om je te vertellen dat het tijd is om de norm in vraag te stellen en jouw leven te leiden zoals jij dat wilt.


Laten we beginnen met overgewicht. Het is tragisch om te zien hoeveel mensen dit als normaal beschouwen. Maar als we het hebben over een stijgende obesitas-epidemie, zouden we ons moeten afvragen of dit normaal is. Mensen leven met gezondheidsproblemen, lage zelfwaardering en een minderwaardigheidsgevoel, allemaal omdat we overgewicht als normaal hebben geaccepteerd.

We moeten ons bewust worden van onze ongezonde levensstijl en werken aan het behalen van gezondheidsdoelen.


Het nemen van medicatie is een ander voorbeeld van iets dat we als normaal beschouwen, hoewel het dat niet zou moeten zijn. Artsen schrijven ons medicijnen voor om symptomen te bestrijden, maar in plaats van het vinden van de oorzaak van het probleem, blijven we gewoon de medicatie slikken. Waarom zouden we ons lichaam met chemicaliën belasten als we de oorzaak van het probleem kunnen vinden en oplossen? Laten we ons lichaam de natuurlijke genezing geven die het nodig heeft.


Ten slotte, te lang werken zonder voldoening is iets dat we ook als normaal hebben geaccepteerd. Werknemers werken urenlang aan banen waar ze geen voldoening van krijgen, allemaal omdat ze denken dat dit hun enige optie is. Maar je geluk is de belangrijkste factor in je leven, en als je niet tevreden bent met je huidige baan, is het tijd om iets nieuws te proberen. Het kan eng zijn, maar het is ook de sleutel tot het vinden van echte voldoening in het leven.


Het is tijd om te stoppen met het leven van jouw leven zoals anderen het willen. Het is tijd om jouw eigen norm te ontwikkelen en te streven naar wat echt belangrijk is. Laten we streven naar lichamelijke en geestelijke gezondheid, laten we op zoek gaan naar echte genezing en heling voor onze lichamen, en laten we streven naar een voldoening gevende carrière. We kunnen onze eigen norm stellen en ons leven leiden op onze eigen voorwaarden.


Maar dat vind ik✌🏻


Ik ben benieuwd hoe jullie het zien😊


Sidney Swart29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page