top of page

Waar geloven wij in bij SwartGym?

Bij SwartGym geloven we in een benadering van gezondheid en welzijn die gericht is op het algeheel welzijn van een persoon, waarbij de geest, lichaam en ziel als een geheel worden beschouwd. Wij geloven dat elk individu uniek is en dat de gezondheid en het welzijn van een persoon afhankelijk zijn van een breed scala aan fysieke, emotionele en spirituele factoren.

Bij SwartGym gaan we veel verder dan alleen het balanceren van fysieke symptomen en aandoeningen. Het richt zich op de hele persoon en streeft naar een evenwicht tussen lichaam, geest en ziel, waarbij de werkelijke oorzaken of onderliggende factoren van gezondheidsproblemen worden aangepakt.

Hoe ziet dit eruit bij SwartGym?


1. Een focus op preventie en gezondheidsbevordering

2. Het gebruik van natuurlijke en alternatieve behandelingsmethoden, zoals kinesiologie.

3. Een verbreding van de traditionele benadering van gezondheid tot aandacht voor emotionele en psychologische aspecten.

4. Het bieden van ondersteuning voor het bereiken van gezondheidsdoelen en het bevorderen van gezond gedrag.


Wij helpen mensen die vast gelopen zijn in het reguliere gezondheidscircuit, topsporters die snel en op een natuurlijke manier willen herstellen, mensen die meer uit zichzelf willen halen en bedrijven naar meer vitaliteit, veerkracht en levenskracht.

Bij SwartGym geloven we dat het balanceren van gezondheidsproblemen een allesomvattende aanpak vereist, die rekening houdt met alle aspecten van iemands leven.

Lees hoe Suzan herstelde van haar burn out.

In oktober vorig jaar ging ik voor het eerst naar Sidney  voor kinesiologie. Mijn vriend had hier heel goede ervaringen mee en aangezien ik een met een enorme terugval in het herstellen van een burn out te maken had, kon ik wel wat hulp gebruiken. Op dat moment  ging het echt slecht met mij.

 

Sidney startte met het inventariseren van mijn klachten. Hierbij luisterde aandachtig en vroeg goed door. Hij stelt je op je gemak en heeft een door mij als zeer prettig ervaren manier van communiceren. Rustig, duidelijk en respectvol. Daarna aan de slag met de behandeling.

 

Door goed te voelen waar de weerstand in de spierspanning zit weet Sidney precies de kern van het probleem  te raken. Tijdens de behandeling wordt direct gewerkt aan herstel en verder kom je met goed advies weer verder op het pad naar herstel. 

Al de dag na de behandeling voelde ik me een stuk beter en had ik eindelijk de energie om  de moeilijke klus te doen die moest, maar waar ik maar niet de puf voor kon opbrengen.

 

Met een paar behandelingen ging ik met sprongen  vooruit in m'n herstel en lukte het om een andere baan te vinden en te solliciteren. Dat was zonder kinesiologie en Sidney nooit gelukt. Wat mij betreft is het echt een aanrader!


Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page