top of page

6. Vind een mentor

Dit is de zesde stap naar het vinden van jouw element.


De helpende hand van een mentor is van onschatbare waarde. Zonder gids om onze interesses verder aan te wakkeren en ons te helpen ons een weg te banen, is de reis aanzienlijk zwaarder. Veel mensen die met hun talenten werken hadden op het juiste moment een persoon in hun leven die hen hielp hun droom te verwezenlijken. Een mentor herkent de vonk van belangstelling of plezier in je en kan je adviezen geven of laten zien he hij het heeft aangepakt.



Een goede mentor duwt je voorbij het punt waarvan jij denkt dat het je uiterste grens is. Hij laat je niet toegeven aan twijfel. Als je geluk hebt, komt deze persoon vanzelf op je pad; iemand ziet iets in je wat je zelf niet ziet. Als jij het gevoel hebt zo'n mentor te missen, ga dan actief op zoek. Wie is een voorbeeld voor jou? Kun je lessen volgen bij een voor jou inspirerende persoon? Is er iemand in je omgeving met wie je je dromen zou kunnen bespreken?


Een van mijn mentoren op dit moment is Peter Samwel. Ik ben zeer dankbaar dat zo'n goede levenscoach onderdeel is van SwartGym. Hij is een genius in het helpen om jouw element te vinden. Wil jij een helpende hand in het zoeken naar jouw element of heb jij obstakels in jouw leven die je graag wilt overwinnen. Vul het contact formulier in en Peter zal contact met jou opnemen.


41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page