top of page

Een andere kijk op darmproblemen

Bij SwartGym bieden we een andere kijk op fysieke en/of mentale klachten. Wij geloven in een holistische benadering van gezondheid, waarbij het hele lichaam en de geest als geheel worden gezien. Dit geldt ook voor darmproblemen.


Darmproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals stress, voedingsproblemen, hormonale disbalans, enzovoort. Deze problemen kunnen leiden tot ongemak, pijn, ontsteking, diarree, constipatie, en andere symptomen.


Door middel van kinesiologie kijken we naar de kern van het probleem. Door middel van spiertesten kunnen we in een sessie vaststellen waar de blokkades zitten en hoe deze kunnen worden hersteld.


Door gebruik te maken van spiertesten en andere technieken kan kinesiologie de energiebalans en de functie van het spijsverteringsstelsel herstellen. Dit kan helpen bij het verminderen van symptomen en het verbeteren van de functie en de gezondheid van de darmen.


Bij SwartGym hebben we veel ervaring in het werken met darmproblemen en het spijsverteringsstelsel en is onze aanpak succesvol gebleken in de praktijk.


Loop jij ook vast in de reguliere zorg of wil je op een andere manier kijken naar jouw darmproblemen neem dan vrijblijvend contact met ons op!

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page