top of page

Hoe helpt SwartGym bij hormoon problemen?

SwartGym kijkt altijd naar de kern van het probleem door middel van kinesiologie. Het is belangrijk om te onderzoeken waar de hormoon disbalans vandaan komt.

Kinesiologie is een holistische geneeswijze die zich richt op het herstellen van de balans in het lichaam door het gebruik van spiertesten.


Door middel van deze spiertesten kunnen we de oorzaak van de hormonale onbalans onderzoeken. Vervolgens kunnen we de juiste behandeling aanbevelen om de hormonale balans te herstellen.

Bij een hormonale onbalans kan kinesiologie op verschillende manieren helpen:


1. Identificatie van tekorten: Een kinesioloog kan spiertesten uitvoeren om te bepalen of er tekorten zijn aan bepaalde vitaminen, mineralen of voedingsstoffen die nodig zijn om hormonen op de juiste manier te laten functioneren. Door deze tekorten aan te vullen kan de hormonale balans worden hersteld.


2. Stressmanagement: Stress kan een belangrijke oorzaak zijn van hormonale onbalans. Kinesiologie kan helpen om de stressniveaus in balans te brengen door verschillende stress release technieken.


3. Detoxificatie: Overmatige blootstelling aan gifstoffen kan ook leiden tot hormonale onbalans. Kinesiologie kan helpen om het lichaam te ontgiften door het gebruik van verschillende technieken.


4. Verhelpen van andere blokkades: Door het gebruik van spiertesten kan de kinesioloog blokkades in het lichaam identificeren en behandelen. Deze blokkades kunnen de hormoonproductie van het lichaam belemmeren. Door ze te ontgrendelen, kan de hormonale balans worden hersteld.


Het is echter belangrijk om dit te combineren met een gezonde levensstijl, waaronder evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging. Daar helpen we jou ook bij!


Ben je nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op en laat het ons gerust weten!
41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page