top of page

𝐇𝐨𝐞 𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟 𝐣𝐞 𝐛𝐢𝐣 𝐣𝐞 𝐚𝐮𝐭𝐡𝐞𝐧𝐭𝐢𝐞𝐤𝐞 𝐳𝐞𝐥𝐟?

SwartGym helpt mensen door anders te gaan kijken naar gezondheid en performance. Wij geloven dat als je fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel in balans komt, vitaliteit, veerkracht en levenskracht ontstaat.


In een wereld waarin druk wordt uitgeoefend om aan bepaalde verwachtingen te voldoen, kan het soms moeilijk zijn om bij je authentieke zelf te blijven. Het behouden van je eigen individualiteit en het trouw blijven aan je ware zelf is echter essentieel om een vervuld en authentiek leven te leiden.


Dit zijn veel voorkomende patronen die wij tegenkomen bij iemand die niet meer in lijn is met zichzelf. Dit kan voor een onbalans zorgen die zich ook op fysiek niveau manifesteert.


𝐕𝐞𝐫𝐠𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐞𝐫𝐞𝐧

Een veelvoorkomend patroon is dat mensen zichzelf voortdurend vergelijken met anderen en proberen te voldoen aan de normen en verwachtingen van anderen. Dit kan leiden tot het verlies van je eigen identiteit en het aannemen van gedrag dat niet in lijn is met wie je werkelijk bent. Accepteer dat je uniek bent en omarm je eigen unieke eigenschappen en waarden is hierin een belangrijke sleutel.


𝐁𝐚𝐧𝐠 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐨𝐨𝐫𝐝𝐞𝐞𝐥 𝐞𝐧 𝐚𝐟𝐰𝐢𝐣𝐳𝐢𝐧𝐠

Een ander patroon is het laten beïnvloeden van je keuzes en acties door de angst voor oordeel en afwijzing van anderen. Het is begrijpelijk dat je graag geaccepteerd wilt worden, maar het opofferen van je authenticiteit om aan de verwachtingen van anderen te voldoen, zal uiteindelijk leiden tot een gevoel van ontevredenheid. Wees moedig en sta achter wie je bent! Vertrouw erop dat de juiste mensen je zullen accepteren en waarderen zoals je echt bent.


𝐕𝐞𝐫𝐥𝐨𝐫𝐞𝐧 𝐫𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐞𝐱𝐭𝐞𝐫𝐧𝐞 𝐢𝐧𝐯𝐥𝐨𝐞𝐝𝐞𝐧

Een derde veelvoorkomend patroon is het je laten meeslepen door de constante stroom van externe invloeden, zoals sociale media, trends en de meningen van anderen. Het kan gemakkelijk zijn om je eigen intuïtie en innerlijke stem te verliezen in deze overvloed aan prikkels. Richt je op het cultiveren van zelfbewustzijn en het onderscheiden van wat echt belangrijk is voor jou. Neem de tijd om te luisteren naar je eigen behoeften en waarden, en maak keuzes op basis daarvan.


𝐓𝐢𝐩𝐬 𝐨𝐦 𝐛𝐢𝐣 𝐣𝐞 𝐚𝐮𝐭𝐡𝐞𝐧𝐭𝐢𝐞𝐤𝐞 𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐭𝐞 𝐛𝐥𝐢𝐣𝐯𝐞𝐧:

𝘛𝘪𝘱 𝟷: Wees eerlijk tegen jezelf - Sta stil bij je eigen gedachten, gevoelens en verlangens. Wees eerlijk tegen jezelf over wie je werkelijk bent en wat je echt wilt in het leven. Wees trouw aan jezelf en maak keuzes die in lijn zijn met je eigen waarden.


𝘛𝘪𝘱 𝟸: Omring jezelf met positieve invloeden - Kies bewust de mensen, boeken, podcasts en andere bronnen die je inspireren en ondersteunen bij het behouden van je authenticiteit. Zoek naar positieve rolmodellen en breng tijd door met mensen die je aanmoedigen om jezelf te zijn.


𝘛𝘪𝘱 𝟹: Praktiseer zelfzorg - Neem regelmatig de tijd om voor jezelf te zorgen en naar je eigen behoeften te luisteren. Ontwikkel gezonde gewoonten zoals meditatie, wandelen in de natuur of het bijhouden van een dagboek. Zelfzorg helpt je om in contact te blijven met je authentieke zelf.


"𝘞𝘦𝘦𝘴 𝘫𝘦𝘻𝘦𝘭𝘧; 𝘪𝘦𝘥𝘦𝘳𝘦𝘦𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘭 𝘣𝘦𝘻𝘦𝘵." - 𝘖𝘴𝘤𝘢𝘳 𝘞𝘪𝘭𝘥𝘦




60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page