top of page

Hoe Suzanne herstelt van een burn-out en haar leven weer oppakt.


Wij helpen mensen en organisaties door middel van een unieke integrale en onconventionele aanpak die je gaat helpen om de biologische, psychologische en sociale aspecten beter te begrijpen, in balans te brengen en te versterken.

Wij begeleiden mensen van jong tot oud op zowel fysiek vlak, waar de symptomen van disbalans zich misschien als eerste manifesteren (voeding, beweging, ontspanning en slaap), alsook op mentaal- en sociaal-emotioneel vlak en op het gebied van zingeving en pro-activiteit (persoonlijk leiderschap, intrinsieke motivatie).


Suzanne werkt bij een grote organisatie en kwam in de knel te zitten. Hier haar verhaal:


In oktober vorig jaar ging ik voor het eerst naar Sidney voor zijn onconventionele aanpak waaronder kinesiologie. Mijn vriend had hier heel goede ervaringen mee en aangezien ik een met een enorme terugval in het herstellen van een burn out te maken had, kon ik wel wat hulp gebruiken. Op dat moment ging het echt slecht met mij.

Sidney startte met het inventariseren van mijn klachten. Hierbij luisterde aandachtig en vroeg goed door. Hij stelt je op je gemak en heeft een door mij als zeer prettig ervaren manier van communiceren. Rustig, duidelijk en respectvol. Daarna aan de slag met de behandeling. Door goed te voelen waar de weerstand in de spierspanning zit weet Sidney precies de kern van het probleem te raken.


Tijdens de behandeling wordt direct gewerkt aan herstel en verder kom je met goed advies weer verder op het pad naar herstel.

Al de dag na de behandeling voelde ik me een stuk beter en had ik eindelijk de energie om de moeilijke klus te doen die moest, maar waar ik maar niet de puf voor kon opbrengen.


Met een paar behandelingen ging ik met sprongen vooruit in m'n herstel en lukte het om een andere baan te vinden en te solliciteren. Dat was zonder de aanpak van Sidney nooit gelukt. Wat mij betreft is het echt een aanrader!


Zit jij ook even niet lekker? Wees dan gerust en neem contact met ons op via onze website.26 weergaven0 opmerkingen
bottom of page