top of page

Een brief voor jou van SwartGym

Bijgewerkt op: 3 mei

Het tijdperk van wijsheid in de gezondheidszorg en preventie is aangebroken. En daar staat SwartGym voor.

SwartGym geeft mensen de tools voor zelfontwikkeling. Het biedt mensen de kans om zich persoonlijk te ontwikkelen en in ruil daarvoor de vruchten te delen die je plukt, zodat iedereen kan profiteren.


De uitdaging van deze tijd is comfort. Comfort en gemak gaan tegenwoordig boven alles. Persoonlijke verantwoordelijkheid maakt plaats voor passiviteit. We moeten oppassen dat de sociale waarden straks niet draaien om wat we hebben in plaats van wie we zijn.


De uitdaging is dat we moeten oppassen dat we niet luxe, instant-bevrediging en gemak nastreven. In plaats daarvan moeten we teruggaan naar dienstbaarheid, moeite en zelfexpressie. Dit zal geluk, gemoedsrust en tevredenheid brengen. We lijden als mensen, omdat de mensheid begint te geloven dat spullen en status gelukkig zouden maken en daardoor schaden we anderen en onze planeet.

Eigenlijk weten we allemaal wat de waarheid is. De sleutel tot onze identiteit en uiteindelijk ons geluk zit niet in wat we bezitten.


Onze zoektocht moet niet gericht zijn op verzamelen, macht verkrijgen en schijnveiligheid. We gaan als verslaafden tekeer en blijven even onbevredigd achter. Het is een understatement dat deze ontwikkelingen ons vleugellam hebben gemaakt.

Op dit moment lijden miljoenen mensen over de hele wereld vreselijk en onnodig door de bedrieglijke belofte van onze verkeerde prioriteiten.


Nooit gebruikten we zoveel medicijnen, hadden mensen zoveel overgewicht, waren mensen overspannen, depressief en uit balans. Een ingesleten patroon drijft ons er telkens weer toe te willen ontsnappen, om onze pijn en desillusie te verzachten. Van ongezonde voeding, tv-programma's en videogames tot drugs, medicijnen, alcohol. Shoppen, gokken en relaties. Alles om onze emotionele staat van zijn te verdoven, aan het heden te ontsnappen en ons van de waarheid af te leiden. Het gat zal nooit gevuld worden, het wordt alleen maar dieper.


Het is een hartverscheurend feit dat een groot deel van de chronische aandoeningen voorkomen en vaak teruggedraaid kunnen worden met simpele aanpassingen op het gebied van voeding en levensstijl.


Maar in plaats daarvan nemen we afstand van onze persoonlijke verantwoordelijkheid en worden we gewillige slaven van de farmaceutische industrie. We slikken pilletjes die effectief de symptomen maskeren, maar vaak weinig tot niets doen om de onderliggende chronische ziekten te voorkomen en te genezen.


In iedereen sluimert een lied, een lied dat nog ontdekt moet worden, een lied dat ernaar hunkert om gezongen te worden. SwartGym helpt jou met de zoektocht naar dat lied. Het gaat over een leerzame reis om je leven terug te winnen. Een leven met een doel, vol betekenis en dienstbaarheid aan anderen. Swartgym biedt de oplossing die begint met voeding voor je lichaam, geest en ziel.


"Als ik met mijn verhaal ergens voor sta, is het wel dat het menselijk lichaam, de menselijke geest en ziel veel veerkrachtiger zijn dan je je kunt voorstellen. Mijn getuigenis is dat ieder van ons een enorme bron bezit van onaangeboren krachten.


Persoonlijke groei is niet alleen mogelijk, we zijn het aan onszelf verplicht. Ik heb ondervonden dat hoe we over onszelf denken en voelen een enorme invloed heeft op onszelf en hoe de buitenwereld op jou reageert.


Ook jij kunt de regie weer nemen over je gezondheid en bestemming. Ook jij kunt groeien en meer tot bloei komen. Gaandeweg bereik je dingen die je verbeelding overstijgen. Het is nooit te laat om te veranderen. Je hoeft maar een ding te doen: de antwoorden in jezelf vinden. Daar gaan wij jou bij helpen!

Kijk voor meer info op: www.swartgym.nl.

197 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page