top of page

Hoe FC Dordrecht en SwartGym gaan samenwerken.

Leon Vlemmings, innovatiemanager FC Dordrecht: “Na een aantal goede gesprekken met Sidney Swart, eigenaar van het holistisch gezondheidscentrum SwartGym zijn we gaan samenwerken. Zijn visie op gezondheid en performance spreekt ons erg aan, omdat het van toegevoegde waarde is voor de fitheid en energie van onze spelers én maatschappelijk breed voor de gezondheid van mensen. Zijn andere kijk en expertise op performance en gezondheid gaan we binnenEnergiek Dordt ook onder de aandacht brengen bij onze partners. Elk bedrijf en organisatie wil graag energieke mensen. En voor medewerkers is het belangrijk om fit te zijn en onderdeel te blijven van de arbeidsmarkt nu en in de toekomst. Voor meer informatie over SwartGym: https://www.swartgym.nl

 

Ajey Raghosing, head of performance FC Dordrecht: “Ik ben trots dat wij als FC Dordrecht de expertise binnen onze staf kunnen vergroten door de samenwerking aan te gaan met Sidney. Met kinesiologie in onze programmering zijn we vernieuwend in het Betaald Voetbal. Met deze samenwerking kunnen we wederom een extra stap maken om onze spelers beter te laten presteren.”

 

Sidney Swart, eigenaar SwartGym: “Kinesiologie is een natuurgeneeskundige methode die antwoord geeft op vragen over onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Alle informatie hierover komt uit ons eigen lichaam. Emotionele blokkades, stress en verkeerde voeding kunnen leiden tot onbalans en langdurig worden opgeslagen in ons lichaam. Met name via spiertesten kan deze onbalans worden opgespoord, begrepen waar het vandaan komt en vervolgens gecorrigeerd worden. Met kinesiologie krijgen mensen letterlijk meer energie.”