top of page

Waarom je je doelen niet haalt!

Hoe komt het dat je je doelen niet haalt, dat je zo gefrustreerd raakt en het telkens niet lijkt te lukken?


Vandaag wil ik het hebben over het werken aan de dingen die we niet zien en hoe spiritualiteit en een volhardend karakter essentieel zijn voor persoonlijke groei en succes.


Veel mensen richten zich op hun externe doelen, zoals carrière, rijkdom en bezittingen, zonder de synchroniseren met hun innerlijke doelen.


Ze verwaarlozen hun mentale, emotionele en spirituele gezondheid en geloven niet dat het werken aan deze aspecten van ons leven net zo belangrijk is als werken aan onze externe doelen. Het gevolg is dat je spanning creëert in je lichaam en uiteindelijk niet functioneert zoals je kan functioneren. Je zal je ware potentie niet bereiken.


Het is belangrijk om te benadrukken dat spiritualiteit niet hoeft te draaien om religie. Het gaat over ons begrip van wat ons drijft en ons een doel geeft in het leven. Het gaat over ons bewustzijn van ons innerlijke zelf en de wereld om ons heen.


Zonder bewustzijn van wat wij echt belangrijk vinden, wat ons innerlijk vuur aanzet en zonder te weten wie we zijn creëren we spanning wat leidt tot disharmonie en disharmonie leidt tot ziekte. Waarom is dit zo? Als jij een baan begint of door het leven beweegt zonder geïnspireerd te zijn door je innerlijke waarden en normen zul je niet effectief zijn als mens.


Een volhardende geest is ook van groot belang. Er zullen momenten zijn waarop je tegenslagen hebt en doorzettingsvermogen nodig hebt om te blijven werken aan je doelen. Het gaat er niet om een perfect plan of een perfecte strategie te hebben. Het gaat om je mentaliteit en je vastberadenheid om jouw doelen te bereiken, ongeacht wat er op je pad komt.


Samen vormen spiritualiteit en volharding de basis van persoonlijke groei. Het is net als het planten van een zaadje en regelmatig water geven. De plant zal niet onmiddellijk groeien, maar met geduld en toewijding zal het uiteindelijk uitgroeien tot iets moois.


Laten we ons inzetten om ons innerlijke zelf te voeden en ons te concentreren op onze spirituele groei. Laten we ons niet ontmoedigen door tegenslagen en ons blijven richten op onze doelen. Onthoud dat het niet gaat om de perfecte strategie, maar om onze mentaliteit en ons streven naar groei.


Met spiritualiteit en volharding zullen onze dromen werkelijkheid worden en zullen we in staat zijn om ons volledige potentieel te bereiken.


Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben gehad!


Wil jij jouw innerlijke kompas beter leren kennen zodat je meer in de flow gaat leven en je ware potentie kan benutten? Neem dan contact op!


Lees ook her verhaal van Mike,

Hoi, ik ben Mike 28 jaar, en na overwogen te hebben om in ‘klassieke therapie’ te gaan om trauma’s uit mijn verleden te verwerken, en meer kennis te krijgen over hoe het in het heden effect heeft, ben ik via mijn schoonbroertje terecht gekomen bij Sidney. Dit was voor mij een ultieme schot in de roos.

Sidney is een vakman pur sang, iemand met een open mind en oprechte interesse in jouw verhaal. Sidney heeft mij geïntroduceerd met ‘Kinesiologie’ een vorm van therapie die mij voorheen onbekend was. Deze consults waren een openbarende en zeer bijzondere ervaring voor mij. Ik ben geconfronteerd met zaken heel diep van binnen, ergens weggestopt, die mij belemmerde het meeste uit mezelf te halen. Door middel van zijn technieken zijn we achter decennia oude blokkades gekomen waar ik nu bewust mee aan de slag ga en al in korte tijd een enorm verschil hebben gemaakt in mijn leven.

Ik voel mij helderder, scherper en krachtiger dan ooit en ik verwacht dat dit nog meer gaat groeien, zowel voor zowel mijn fitness/gezondheidsdoelen maar vooral om écht eens de diepte in te leren hoe ik de ultieme versie van jezelf kan worden.
38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page