top of page

Wie ben ik en wie wil ik zijn?

Het geheim van succes

Wat je uitstraalt, krijg je terug. Dat is het geheim van succes. Door mijn sportverleden met shorttrack en mijn ervaring bij de vooropleiding van het korps commandotroepen, heb ik veel over mezelf geleerd. Ik kwam hierdoor te weten wat mijn zwakke kanten waren en waar mijn talenten liggen. Met deze kennis weet je waar je vervolgens aan moet werken. Dit verbetert je uitstraling, omdat je jezelf goed leert kennen en zelfverzekerder wordt. Dat straal je uit naar je omgeving.


Als je gelooft in je doel en er volledig achterstaat, neem je mensen daarin mee. Kies daarom eerst je doel. Met een doel krijg je motivatie en uitstraling. Je enthousiasme en passie worden besmettelijk en trekken andere mensen aan. Opeens heb je positieve mensen om je heen en zijn er onbegrensde mogelijkheden. Je hebt mensen nodig om grootste doelen te halen, dat kun je niet alleen.


Uitstraling is enorm belangrijk om mensen aan te trekken die geloven in jouw visie. Een hele hoop mensen gunnen zich echter niet het geheim van succes, door negatief en doelloos geleefd te worden. Je blijft in dezelfde cirkel en zal jezelf niet op een dieper niveau leren kennen.


Wie wil, zoekt naar uitdagingen; wie niet wil, zoekt naar een excuus.


Wat drijft je?

Het allerbelangrijkste is jezelf (en ook de ander) de vraag te stellen: wat drijft mij wat drijft ons? In het antwoord hoort passie verstopt te zitten!


Bij SwartGym hebben we bepaalde beweegoefeningen waardoor je jezelf leert kennen. In de oefeningen komt naar voren hoe jij je aandacht richt, hoe jij informatie verzamelt, hoe jij beslissingen neemt, hoe jij omgaat met structuur en tijdsdruk. Een boek lezen over allerlei technieken is leuk, maar in de praktijk leer je sneller. Door de beweegopdrachten komen persoonlijkheidskenmerken naar voren die soms helpend zijn en soms ook niet. Hierdoor leer je jezelf beter kennen, werk je aan je uitstraling, word je zelfverzekerder en kun je groeien als mens.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page